上一頁下一頁
發新話題

北上尋歡主要分幾類人,你又系邊類人?

收藏  |  訂閱
149  7.3k

回覆 1# 的帖子

(2) 未婚有女友

都系未結婚人仕,不過已經有個拍左拖好耐的女朋友,因為某些因素,意外接觸到北上尋歡途徑,以至一發不可收拾,因為女友已經無新鮮感,或港女脾氣難捱,以至北妹有機可乘,就系為北上而放棄現任女友,如果閣下時常北上尋歡,仲未放棄香港女友,請慎重考慮去向,北上呢條路好難行的,如想拉埋天窗,請慎之,此終大部份北妹,都好難融合香港社會的。

:smile_04:

喜歡偷食同背叛嘅感覺...!!!

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-2-21 02:31 PM 發表 查看引用來源
(2) 未婚有女友

都系未結婚人仕,不過已經有個拍左拖好耐的女朋友,因為某些因素,意外接觸到北上尋歡途徑,以至一發不可收拾,因為女友已經無新鮮感,或港女脾氣難捱,以至北妹有機可乘,就系為北上而放棄現任女 ...
真係淫蕩~:smile_04:

引用:
原帖由 Thorca 於 2009-2-21 02:28 PM 發表

未結婚人仕,主要系仲未拍拖,香港識唔到港女,或之前拍過散拖,為了要解決生理和心理,北上主要為性慾問題

但我北上係為玩而玩, 同埋而家兩三個月先搵下女女, 平時多數係dup 下骨, 打下機...冇乜野需要搵人解 ...
咁你打機都算性慾問題喎,我周邊識d後生仔,真系要一星期兩次快仔,我早幾年都一樣啦,可能你重質不重量,並不代表大部份意願!:smile_13:
所以大家性慾強弱,無從比較膠唔膠!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-2-21 02:36 PM 發表 查看引用來源
咁你打機都算性慾問題喎,我周邊識d後生仔,真系要一星期兩次快仔,我早幾年都一樣啦,可能你重質不重量,並不代表大部份意願!:smile_13:
唔好意思~ 我講清楚d先~ 係留係屋企打ps 2遊戲機...

不過我岩岩上時, 同d fd 係可以日日快仔....哈哈
o個陣我地係日日上咀咀~:smile_04:

引用:
原帖由 Thorca 於 2009-2-21 02:39 PM 發表

唔好意思~ 我講清楚d先~ 係留係屋企打ps 2遊戲機...

不過我岩岩上時, 同d fd 係可以日日快仔....哈哈
o個陣我地係日日上咀咀~:smile_04:
咁大家心境意境有別姐,以前我隔日就上去食快仔!:smile_13:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-2-21 02:45 PM 發表 查看引用來源
咁大家心境意境有別姐,以前我隔日就上去食快仔!:smile_13:
其實隔日就踢一場都好累.....我覺得自己係踢殘左....

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-2-21 05:14 AM 發表 查看引用來源
北上尋歡主要分幾類人,你又系邊類人?

(1)未婚無女友

未結婚人仕,主要系仲未拍拖,香港識唔到港女,或之前拍過散拖,為了要解決生理和心理,北上主要為性慾問題,如掂埋心理方便的話,就好易沉船,呢方便的 ...
I am " buy " lui:smile_30:

我係第三類人呀copyboy兄:smile_13:

我係第三類...............:smile_38: :smile_38: :smile_38:

我係留精不留情,唔知系邊類呢:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆