上一頁下一頁
發新話題

跟現任男友make love無感覺

收藏  |  訂閱
79  8.1k

如果你好care性既..你就應該搵過個男人..如果你唔係好mind...你就應該唔好諗....(最多次次同佢ml完你都食多次自己姐..or叫佢搵d大假9幫你...)

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 09:18 PM 發表 查看引用來源
以前的回憶實在太好, 令我現在很痛苦, 好怕下半世守生寡
我幫下你

u r just a slutty gurl~ u can PM me~

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 08:59 PM 發表 查看引用來源
他向我求婚, 我都唔知點算好!:')
係叫佢練得持久啲先向係求婚咯...

樓主既然咁著重你將來嘅性生活,建議你飛咗現在男友,再識過另外一個嘅時候就要:第一攞條野出嚟睇吓啱唔啱你嘅要求,第二睇啱就去試吓鐘,睇佢有幾多能耐,滿意嘅話先至講身家同問佢愛唔愛你,第三雙方都合拍就同佢簽定恊交議書,第日佢滿足唔到你性同錢嘅要求,你就大條道理飛咗佢跟住再揾過啱心水嘅囉。:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 09:11 PM 發表 查看引用來源
我跟我以前男朋友很夾, 無論性格定床上, 但他細我三年, 父母很反對.
而他從事金融業, 隨時被炒, 收入也比我少一截.
性格也很火爆.
我應該跟他復合嗎?  
唔知你做咩行業,但佢做金融業都比你少一截,咁死得啦
人做金融佢做金融做到佢咁"梅"架

不如你講吓之前果個有幾大宜家果個有幾細先啦:smile_35:

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 08:51 PM 發表 查看引用來源
小妹有一難題煩請大家賜教.

我以前的男朋友的陰莖很大, 持久力也不錯.  但現任男朋友陰莖小很多, 進入後完全唔 high, 持久也很差, 只得 1 to 2 分鐘, 與他做愛, 完全無感覺.  但他待我很好, 經濟基礎也很好.  但 ...
可引用阿拉伯割禮.割閪左塊陰唇,就减閪低性慾,以免去牆偷食:smile_30:

如果你覺得在性方面可唔可以滿足係重要過其他嘅,咁你不如長痛不如短痛,無謂第日唔開心啦!

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 08:59 PM 發表 查看引用來源
他向我求婚, 我都唔知點算好!:')
叫佢換枝大嘅囉!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆