上一頁下一頁
發新話題

終於颜射了

收藏  |  訂閱
72  11.3k

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-19 10:51 AM 發表 查看引用來源
正所謂好奇之心,人佳有之~
所以八,係冇分男女既~ 嘻~

當然,除左八,亦都想滿足下對你既幻想既慾望啦~
:smile_13:
:smile_27::smile_27:我沒乜幻想俾人ga wor

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-19 10:52 AM 發表
:smile_27::smile_27:我沒乜幻想俾人ga wor
你太受歡迎了

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-19 07:02 AM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
LOL

雖然我都覺得有D變態,但又真係好好笑
擺明係度玩緊樓主... wakakakakakaka~~~
亂講:smile_38:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-2-19 10:54 AM 發表 查看引用來源

你太受歡迎了
:smile_27::smile_27:點夠你啊..

好像幾好玩咁 wo....

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-19 10:52 AM 發表 查看引用來源
話明係幻想,哽係人地自己想架啦,唔駛係俾人既...
呵呵~

講左咁耐,肯開估未呢??

引用:
原帖由 53545453 於 2009-2-19 10:56 AM 發表 查看引用來源
亂講:smile_38:
難道呢位師兄你有此辟好??!!

佢願意咪ok 囉,不過射過時要射好d,如果射到頭髮事後清潔都幾麻煩架!!:smile_38:

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-19 01:50 PM 發表 查看引用來源
佢願意咪ok 囉,不過射過時要射好d,如果射到頭髮事後清潔都幾麻煩架!!:smile_38:
呢樣好似有啲難度喎, 有時唔係話想射得準就真係準,總係會有啲撻Q架啵~~ 哈!:smile_30:

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-19 01:52 PM 發表 查看引用來源

呢樣好似有啲難度喎, 有時唔係話想射得準就真係準,總係會有啲撻Q架啵~~ 哈!:smile_30:
呢樣都係架,不過我sl講過d野好難洗淨咁喎!!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆