上一頁下一頁
發新話題

大x洋~~射鵰英雄傳~~正邪之戰!(齊)

收藏  |  訂閱
54  10.2k

引用:
原帖由 孟波 於 2009-2-18 01:36 AM 發表
多謝c-hing下part勁攪笑報告,c-hing你都厲害喎,射鵰幾個高手武功都出齊,真係辛苦晒...:smile_27:但c-hing都幾慘,9硬到連梅超風都剎.....支持你找5xx報復,係佢攪到你咁.記得砌大力D,砌埋我個份.:smile_30:之後出 ...
I say so :smile_30: :smile_30: :smile_30:

thanks for sharing

師兄:這裡有幾個版主真是好有問題,經常無理扣分!渣住雞毛當令翦!

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-2-19 06:09 AM 發表 查看引用來源
王紀中拍既射鵰英雄傳

梅超風好索呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

咁幫我的梅超風,差相中人極之遠...

引用:
原帖由 frang 於 2009-2-19 09:26 AM 發表 查看引用來源
師兄:這裡有幾個版主真是好有問題,經常無理扣分!渣住雞毛當令翦!
嗯。

所以我都費鳩事同佢地理論。 佢地小人得志,自然語無倫次,行為失控架啦。鍾意關帖咪關帖咯。

thx for your report

引用:
原帖由 常過大梅 於 2009-2-18 01:19 AM 發表 查看引用來源
屌那媽! 真係三蚊都唔想簽。

無奈都係簽左$30。...
三十銀都俾得出手,師兄你有咩可能溝到人呀?:smile_40:

引用:
原帖由 常過大梅 於 2009-2-18 01:19 AM 發表 查看引用來源
點知...

5xx:我先說清楚,我不會碰你的重要部位的。

屌那媽! 有冇搞撚錯......
師兄,你應該即刻同囡囡講,我身體沒有一個部位是重要的,請你放心碰吧!:smile_30:

引用:
原帖由 JR9917 於 18/2/2009 04:34 AM 發表 查看引用來源
thx for sharing
thanks for sharing

good report

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆