上一頁下一頁
發新話題

深圳678技師歧視港人

收藏  |  訂閱
108  9.4k

引用:
原帖由 超級大檸樂 於 2009-2-15 20:15 發表 查看引用來源
聽囡囡講678先係深圳區頂級大場, tips平均最少簽500,
重間唔中有俾幾萬蚊技師攪生意唔駛還, 不時包起技師
入面既技師歧視港人, 因為tips少得可憐
好多大場頂級靚女做做下唔做都係轉左去678
客源多數係深圳廠家, ...
佢講你就咪信啦
:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 吉野太郎 於 2009-2-15 23:07 發表 查看引用來源
有個東方X泉技師同我講:
"大把人比二,三佰小費啦,一次消費過萬o既人都唔少啦":smile_27:
我只好同講"你遇倒我算你唔好彩"
哈哈哈!!!
我都係咁話....:smile_30: :smile_30: :smile_30:

比成皮野條女,博乜野?

引用:
原帖由 超級大檸樂 於 2009-2-15 09:10 PM 發表 查看引用來源

其實我講既野係出自另一間既正骨SN妹講既, 佢D FD 0係678做
皇室我3個月前左右去過, 靚女少過以前好多, 太平洋多靚女過佢...
正骨女講野你都信到十足?
稍為用腦諗下都知佢亂up啦
如果靚少少做正骨都咁好搵,咁仲駛咩咁多人出黎做雞呀?

引用:
原帖由 超級大檸樂 於 2009-2-15 08:47 PM 發表 查看引用來源我自己internet search 過,有個massge forum 寫佢技師質素係10皇室, 太平洋先係8..
佢技師質素係10

唔好玩啦,呢間野從佢一開張我就有時去下
的囡囡雖不至豬扒,但一定唔會係靚到dum一聲:smile_19:
又出去玩成9 日都有的扒話自已個客成日比500tips咁你都信:smile_27:

正骨女講野你都信到十足?
稍為用腦諗下都知佢亂up啦
如果靚少少做正骨都咁好搵,咁仲駛咩咁多人出黎做雞呀?

呢住師兄分析得好有道理, 完全同意

信你果個都汗溝:smile_45: :smile_45: :smile_45:

大陸佬有錢個班人都唔比多錢啦:smile_45: 吹水

我上次去穩個美容妹做都係簽 80 咋,仲一 D 都無黑面。

貼士俾五百最少!678技師有寶咩?個D技師都好:smile_14: :smile_14: :smile_14: 吹得吓喎!咁你都信呀!你剛剛出來玩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆