上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(21)之暫別篇-我被插得很爽+前後插玩具!

收藏  |  訂閱
101  8.6k

回覆 1# 的帖子

Push:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-2-12 04:09 PM 發表 查看引用來源

咁妳得閑要同我傾多d偈喎............
放心啦~我會的了~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-12 11:40 AM 發表 查看引用來源
尋日同男友仔開波,衰野好鐘意我幫佢吹蕭,我初初邊同佢吹佢邊睇電視,
佢好快就硬晒,我見到勁興奮啦~起勢吹佢啜佢,又用d好淫0既眼神望佢,
同佢講:老公,你支野好硬,人地含唔晒呀~
佢唔理我,要我深而慢咁含佢,仲要成條 ...
喂喂喂
人地講乜野唔洗理架,因為咁唔出報告唔系咁好掛.
呢度好多人支持妳架.
比人激親暫時休息吓不過唔好要好耐至返黎.

引用:
原帖由 hongkongken 於 2009-2-12 05:17 PM 發表 查看引用來源

be honest, yes
all of your stories are nearly the same
start with kissing, licking puzzy (or sucking cock), licking anals
then start to fxxx (either man on top or woman on top etc), then eje ...
多謝你0既意見,我自問文筆麻麻不過我係真心分享,
其實出post的目的都唔係比你地當鹹故睇,只係share自己開心事,
所以我唔會刻意去諗點樣寫至夠引人入性,咁至夠真"性"情麻~

另外提醒師兄一樣野,想唔悶可以去情色文學區果面,
果度真係寫作居多,唔及我呢d真經驗咁悶.可以一看~

引用:
原帖由 210597 於 2009-2-12 05:22 PM 發表 查看引用來源
希望你快D繼續啦:smile_24:
抖一排先啦~ 呢度大把好帖.少我一個唔少~

如果妳唔出post我咪會好悶law,仲要幻想下妳地玩得幾開心,我會好慘架,妳繼續出啦

引用:
原帖由 silly_catt 於 2009-2-12 05:27 PM 發表 查看引用來源
我都想試下前後都被插...一定好舒服
真係好舒服架~前後都震,插我前面果枝係震震捧,
拔返出黎成條佈滿晒西水.平時只震前面無咁多架~
何想而知我有幾high~

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-12 05:34 PM 發表 查看引用來源

呵!!最鬼馬就係妳bf塞住後面黎同妳做,咁樣玩法應該會high d!!:smile_38:
係囉,咁都比佢諗到,我仲驚佢痛添~點知佢話超high呀~

引用:
原帖由 danryan1950 於 2009-2-12 06:18 PM 發表 查看引用來源

請問乞衣煲飯係點樣?
看呢位師兄回答.佢答得非常好:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9063814&extra=page%3D2

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-12 06:20 PM 發表 查看引用來源
做乜事wor
無咩呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆