上一頁下一頁
發新話題

我想玩完了

收藏  |  訂閱
63  6.9k

引用:
原帖由 Welkin11 於 2009-2-11 02:55 PM 發表 查看引用來源
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9039658這是我上次的文章
我看完各ching給我的意見,叫我追番她占大多數,我自己也'想了很久,究竟喜歡一個人是怎樣?她繼續和我一起會開心快樂嗎?我會給她幸福嗎?最後我 ...
睇完你個故事..............我覺得你好蠢:smile_39:
我五年前發生既故事同你開頭好相似
但我選擇條路就同你相反
因為我唔相信......有情飲水飽.......呢句說話

睇完真係有d同情你添
如果你唔怕戶外工作辛苦,我可以幫你搵一份工
有興趣就pm我留電話啦

樓主思想未成熟無謂拍拖, 叫下雞算

我都唔明之前你點解唔同佢講真相,而家搞成咁自己羅黎。唔好睇少女人既決絕,就算幾痴心,一決定左就好絕。

為什麼人總會做一些令自己後悔的事~~~~這是成長必經!你都係抵死!下次做咩諗下果後果會點先!自私仔!

吾知可以講咩

我都追緊個 錢我都係無 佢仲係對我好似無咩反應

難得有人跟你   你仲自動放棄 真係吾知話你偉大好定on居好

咁就算把啦....:smile_39:

引用:
原帖由 llcoolj 於 2009-2-12 03:04 AM 發表 查看引用來源
我都唔明之前你點解唔同佢講真相,而家搞成咁自己羅黎。唔好睇少女人既決絕,就算幾痴心,一決定左就好絕。
都唔好睇少女人既感情
真心鐘意你既女人係會同你捱既
雖然會少d
但我相信肯同你同甘共苦既女人大陸反而比香港多
大陸女仔小時通常都係家貧
為養家先至要出黎做野
所以好多時都係只求兩餐溫飽啫
晚晚俾人攪好開心咩
唔好俾呢度d師兄影響得咁緊要啦
講到冇錢大陸妹就一定唔睬你
(雖然 大陸真係好多掠水怪:smile_27: )
但係 你自己有腦識諗架
佢細果可能俾同你一齊辛苦十倍呢
你又點知佢捱唔到??
俾唔到幸福佢同佢分手
可能佢之後果個差你十倍咪仲大檸樂
今日俾唔到幸福佢咪將來努力d俾番佢囉
睇到自己咁撚無用 將來一定搵唔到錢咁
你唔死都冇q用 番屋企打jj算啦

都係那句,只要對方係好女仔就講清楚啦,唔得都無計.
得之我幸,失之我命

引用:
原帖由 halu(9) 於 2009-2-12 09:41 AM 發表

都唔好睇少女人既感情
真心鐘意你既女人係會同你捱J
雖然會少d
但我相信肯同你同甘共苦既女人大陸反而比香港多
大陸女仔小時通常都係家貧
為養家先至要出黎做野
所以好多時都係只求兩餐溫飽啫
晚晚 ...
O華!C兄鬧到咁盡!不過又幾有道理!

曾经拥有,过去就算!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆