上一頁下一頁
發新話題

專一真心好男仔, 黎徵個女朋友, 錫佢, 愛護佢

收藏  |  訂閱
222  2.7k

引用:
原帖由 細佬... 於 2009-2-10 10:52 AM 發表 查看引用來源

今日放假呀, 平時如果要開工就上唔到網啦
點解呀?你做咩工架:smile_41:

引用:
原帖由 新界人 於 2009-2-10 10:54 AM 發表 查看引用來源

點解呀?你做咩工架:smile_41:
我做medical架
工作唔會坐定定對住一部電腦, 成日走黎走去
而且, 公司block左discuss架, so想睇都睇唔到

咁妳呢?
返緊工?
妳又做咩架?

引用:
原帖由 細佬... 於 2009-2-10 10:57 AM 發表 查看引用來源

我做medical架
工作唔會坐定定對住一部電腦, 成日走黎走去
而且, 公司block左discuss架, so想睇都睇唔到

咁妳呢?
返緊工?
妳又做咩架?
無得上網咪好慘
我文員咋,呢排靜到死,好悶:smile_19:

引用:
原帖由 新界人 於 2009-2-10 10:59 AM 發表 查看引用來源

無得上網咪好慘
我文員咋,呢排靜到死,好悶:smile_19:
係呀, 不過我地份工都無時停, 都無咩時間可以上網既
咁靜咁好既, 我有個fd都係做文員果類, 成日都要OT

係呢, 咁妳幾多歲呀?
meet到幾多我既requirement呢, ha~

引用:
原帖由 細佬... 於 2009-2-10 11:01 AM 發表 查看引用來源

係呀, 不過我地份工都無時停, 都無咩時間可以上網既
咁靜咁好既, 我有個fd都係做文員果類, 成日都要OT
如果我公司無得上網就慘,已經少嘢做,唔上網,真係要數手指:smile_27:
呢個海嘯好勁呀,我而家日日差唔多上午做3個鐘,下午直情無嘢做:smile_42:
我以前都要ot架,不過係好耐之次前嘅事lu,而家日日準時收工

引用:
原帖由 新界人 於 2009-2-10 11:06 AM 發表 查看引用來源

如果我公司無得上網就慘,已經少嘢做,唔上網,真係要數手指:smile_27:
呢個海嘯好勁呀,我而家日日差唔多上午做3個鐘,下午直情無嘢做:smile_42:
我以前都要ot架,不過係好耐之次前嘅事lu,而家日 ...
日日hea都幾慘wor....
日日望天打掛, 等收工...

引用:
原帖由 細佬... 於 2009-2-10 11:07 AM 發表 查看引用來源

日日hea都幾慘wor....
日日望天打掛, 等收工...
都係架,咪上網睇嘢囉,有時同d同事講下電視劇,8啩新聞:smile_27:

引用:
原帖由 新界人 於 2009-2-10 11:11 AM 發表 查看引用來源

都係架,咪上網睇嘢囉,有時同d同事講下電視劇,8啩新聞:smile_27:
oh my god....
係咁, 真係悶死~

咁放工咪大解放!?
妳平時放工會鍾意做d咩呀?

引用:
原帖由 細佬... 於 2009-2-10 11:13 AM 發表 查看引用來源

oh my god....
係咁, 真係悶死~

咁放工咪大解放!?
妳平時放工會鍾意做d咩呀?
我好悶架,放工返屋企!
放假會同我家姐,亞哥d仔女去玩!:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆