上一頁下一頁
發新話題

點拒絕

收藏  |  訂閱
57  5.2k

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-2-9 08:26 PM 發表 查看引用來源

師兄們呀...唔知點解你地都唔睇清楚小妹d POST,咁我再講多次啦...每次親熱作主動的唔會是我....
想問一句...情侶會唔拍拖嗎....:smile_41: ...如果我沒有吸引力的話...BF會鍾意我嗎:smile_13:
而家大家同你講嘅唔係叫你唔好拍拖,又唔係話你主動發姣,只係話如果你唔想再有進一步,你有d野可以避免,你可以唔同佢單獨在家做一d親熱行為,唔係叫你唔好拖手呀......我唔信有人拖手就要做愛law!!!明唔明呀!

引用:
原帖由 PCON99 於 2009-2-10 00:53 發表 查看引用來源

而家大家同你講嘅唔係叫你唔好拍拖,又唔係話你主動發姣,只係話如果你唔想再有進一步,你有d野可以避免,你可以唔同佢單獨在家做一d親熱行為,唔係叫你唔好拖手呀......我唔信有人拖手就要做愛law!!!明唔明呀!
明白呀!!!:smile_38:   c兄咁..以後有好多嘢唔駛2人玩咯c兄...睇戲, 遠足, 旅行, 上bf屋企, 坐佢架車, 二人唱k...等等:smile_27:   以上所有活動都唔可以只得我兩..起碼搵多個fd以免有機會給bf親親/咀咀/摸摸甚至越軌...係咪要咁樣拍拖喎:smile_45:  ...係就不如唱番首歌'好心分手放開我'...吧:smile_24:

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-2-10 10:05 PM 發表 查看引用來源

明白呀!!!:smile_38:   c兄咁..以後有好多嘢唔駛2人玩咯c兄...睇戲, 遠足, 旅行, 上bf屋企, 坐佢架車, 二人唱k...等等:smile_27:   以上所有活動都唔可以只得我兩..起碼搵多個fd以免有機會給bf親親/咀咀/摸 ...
豆豆......唉.....以上你講嘅,都係得上佢家可能有d問題啫,唔通在戲院,野外,街,卡拉ok你同佢拖下手,輕吻下佢都要同你做愛咩,如果佢係咁你都要好好諗下佢係咪變態啦.....佢係愛你嘅佢會明架喇,我係男人都咁講!!!!!

直接同佢講唔想做:smile_22:

我BF都咸濕嫁...

好早同佢做左,但係我地仲係埋一齊4年,大家都好愛大家嫁,都係第一次咋! :smile_35: 做唔做根本就無咩大問題,最重要係佢愛你,如果佢唔愛你,做唔做都會分開,你其實都唔係太信任你BF!:smile_24: 對佢信心不足,腦只係諗你同佢做左,佢就唔會再珍惜你,但其實如果佢係壞,你同佢結左婚,佢都會偷食!自己諗下問題重點,係唔係做唔做啊!

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-2-6 01:03 AM 發表 查看引用來源
男性是否基於生理因素都十分渴望性愛:smile_13: …或者真的真的好愛我:smile_13:
係咪常常充滿性幻想…每次約會對我亦不忘親熱…近來還想與我做…:smile_39:
唔知點樣拒絕好…又怕傷佢心:smile_24:  
直接講佢知你唔想
如果佢係love你佢一定唔會迫你

引用:
原帖由 莉美lame 於 2009-2-10 23:21 發表 查看引用來源

c兄..佢真係幾咸濕嫁...基本上我連summer著衫都唔敢性感呵...以免佢.......:smile_13:
而平時除左有人係屋企到就好d...如照c兄你咁講...真正問題是他身上...尼個問題我必須要搞清楚...
如果唔係第時都 ...
:smile_41: :smile_41: ...c姐...妳代小妹回答呢...不過真幾有point喎...:smile_14:

引用:
原帖由 sze_717 於 2009-2-11 15:04 發表 查看引用來源

直接講佢知你唔想
如果佢係love你佢一定唔會迫你
啱...要直接同bf講清楚~ 謝謝c兄:smile_24:

引用:
原帖由 o紅豆沙有綠豆o 於 2009-2-11 14:22 發表 查看引用來源
好早同佢做左,但係我地仲係埋一齊4年,大家都好愛大家嫁,都係第一次咋! :smile_35: 做唔做根本就無咩大問題,最重要係佢愛你,如果佢唔愛你,做唔做都會分開,你其實都唔係太信任你BF!:smile_24: 對佢信心不足,腦只係 ...
多謝c兄提醒..其實小妹想在結婚之前盡量清楚對方呢:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆