上一頁下一頁
發新話題

偷食集 < 二 初戀情人 上集 之 時鐘酒店>

收藏  |  訂閱
91  12.6k

引用:
原帖由 夢佬 於 2009-2-6 05:17 PM 發表 查看引用來源

你會等到的

唔知c姐呢方面生活是如何呢
咁就真係唔知要等到幾時喇:smile_39:

叫做還可以啦....:smile_13:
不過我諗可以更好掛...
希望在明天丫ma:smile_30:

引用:
原帖由 poor_me 於 2009-2-6 17:24 發表 查看引用來源

咁就真係唔知要等到幾時喇:smile_39:

叫做還可以啦....:smile_13:
不過我諗可以更好掛...
希望在明天丫ma:smile_30:
c姐會等到的~~~~
好似我咁啦......有d野咁岩黎到就黎到架啦:smile_47:

性生活咩叫做還可以....好難明?
點可以更好法?

c姐呢排唔通....

引用:
原帖由 夢佬 於 2009-2-6 04:44 PM 發表 查看引用來源

咩食唔少先
:smile_30::smile_30:緊係女啦..吾同仔啊

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-6 17:35 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_30:緊係女啦..吾同仔啊
咁你又食左幾多呀

我好少架咋

引用:
原帖由 夢佬 於 2009-2-6 05:40 PM 發表 查看引用來源

咁你又食左幾多呀

我好少架咋
:smile_30::smile_30:沒女俾我食wor..

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-6 17:41 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_30:沒女俾我食wor..
有既有既..你肯既話

引用:
原帖由 夢佬 於 2009-2-6 05:33 PM 發表 查看引用來源

c姐會等到的~~~~
好似我咁啦......有d野咁岩黎到就黎到架啦:smile_47:

性生活咩叫做還可以....好難明?
點可以更好法?

c姐呢排唔通....
我邊有你咁好彩丫
我等左好耐都冇wo...:smile_27:

性生活都叫ok既~
不過我諗點都唔夠你咁精彩!!:smile_30:

引用:
原帖由 poor_me 於 2009-2-6 17:42 發表 查看引用來源

我邊有你咁好彩丫
我等左好耐都冇wo...:smile_27:

性生活都叫ok既~
不過我諗點都唔夠你咁精彩!!:smile_30:
咁你等緊咩野??

點叫做ok先? 都要打出黎大家睇下先得嘛:smile_47:

我最鐘意了解下人地性生活再俾心機改進去進步下自己

或者你仲精彩過我呢

引用:
原帖由 夢佬 於 2009-2-6 05:48 PM 發表 查看引用來源

咁你等緊咩野??

點叫做ok先? 都要打出黎大家睇下先得嘛:smile_47:

我最鐘意了解下人地性生活再俾心機改進去進步下自己

或者你仲精彩過我呢
等緊......等......寂寞到夜深

我既性生活同張白紙冇乜分別:')
你唔會有興趣想知架喇~
想改進下自己就應該問下你另一半既意見喇:smile_38:

引用:
原帖由 poor_me 於 2009-2-6 17:57 發表 查看引用來源

等緊......等......寂寞到夜深

我既性生活同張白紙冇乜分別:')
你唔會有興趣想知架喇~
想改進下自己就應該問下你另一半既意見喇:smile_38:
咁之前果d都可以打出黎分享下嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆