上一頁下一頁
發新話題

同長腿女仔做愛,係唔係好feel d架?

收藏  |  訂閱
52  4.1k

又唔多覺喎:smile_45:

引用:
原帖由 根本英俊 於 2009-2-3 12:18 PM 發表 查看引用來源
一路插,一路望住一條白裡透紅,唔肥唔瘦的44吋美腿,或者係著左半透明黑絲襪的美腿,
係超級享受
yes, agree
i love that too

引用:
原帖由 根本英俊 於 2009-2-2 05:38 PM 發表 查看引用來源
我都有5呎9.
好似話一路插,一路比女仔長腿搭上膊頭,超興奮:smile_46:
叫個女仔著住絲襪,會唔會入不到洞架
個女仔係OL,日日都裙+絲襪+High Heel shoes:smile_47:
大家非常好傾,可能好快會去深入了解,所以係度 ...
so you fxxx her finally ? can share ?

引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2009-2-2 06:41 PM 發表 查看引用來源

你食人?!咁恐怖既
ha ha

you are so funny love that

wanna have fun with me ?

引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2009-2-2 05:52 PM 發表 查看引用來源
我都有44吋長腿,我男人成日玩我隻腳,佢話好sexy
kung hei fat choy all the best to you

一路插,一路奶,正呀

今晚,佢call我:今晚一個人係屋企好悶,你有冇時間嚟坐吓?(她是與媽咪同住,佢阿媽近排去左旅行) 等左半年嘅我,忍著喉急,答:好,依家揸車過來佢:快d呀(有冇咁急呀?) 20分鐘後,已經到左佢門口.

佢應門,一看,佢著左件T恤,短褲仔,露出她的43吋多的白滑長腿:smile_47: (預左佢咁著) 口水流晒的我:有冇野飲?
佢:香檳啱唔啱?
於是,我走去開香檳,
可是,一不小心,支香檳噴到佢件衫濕左
佢飛埋嚟,講左幾句:衰人,被你整濕左啦,,
我:你唔係預左我整濕你 ,
嚟到呢個位,我地開始濕吻十幾秒雖然喺大廳,但我即時除晒佢衫褲,跟手自己亦寬衣赤裸裸嘅佢,又白又滑,上海妹真係唔同

佢見到我個件頭,登時面紅 [又唔係未見過?]
佢:我未見過咁大隻,衰人(喂,你指我邊度大隻呀?)
我都係鐘意喺張床度ML多d,一手抱起5呎7吋嘅佢直入房,
先錫佢耳朵,頸,不大不小的乳房落手摸,揸
然後,用條脷’乃”佢大腿,小腿,腳睜,好香好滑(佢一定剛才沖左一次涼)
跟著,錫吓佢細妹,條脷深入桃花洞,品嚐花蜜
[呀..呀…]佢係度呻吟
條脷揩到佢粒桃核,佢大叫,急喘氣….
好腳的我,係咁摸她的修長美腿小弟弟亦已有所異動…昂起來
佢開始同用佢嘅小嘴招呼小弟弟一快一慢,一深一淺
小弟弟勁硬,圓周直徑體積擴大
由下而上的觸電舒暢感,一浪一浪上腦
我地六九一番,二合為一
大家都上上下下,左左右右瘋狂地,原始地晃動
佢叫我唔好帶
我話來日方長,佢替小弟著了我預備了的橡皮衣
一挺,入左出出入入
大力抽動了成分鐘
佢叫聲越來越急…….. 我一路插,一路輕咬佢對34D的桃包
又將佢對腳放上我膊頭細味她皮膚纖細,白裡透紅的美腿
(佢:你好勁呀…..)呢個我都知
轉左Doggy,勁High 入得更深,佢確係好窄
當佢面紅晒,我好想射
但臨崖勒馬
轉左女上男下
佢上上下下,旭得好快
佢下陰收縮得叫我暗叫舒服
其實女上位,對男士呢講,係一種享受
兩個乳房跳上跳落,視覺享受
下面又服侍緊小弟弟,攪到血管暴漲
一次又一次想射唔射的境界
換番正常位,
大家都有共識要完美地完成
我加快抽插的力度和深度
(快d……)(女仔都係心急)
一柱激流由下而上,再由上而下驅動發射
我狠狠地射左,好似迫爆雨衣地射,晃動足足十多下至停
佢夾多一兩分鐘先准我”擝”出來
佢話下次著絲襪玩過(佢食過返尋味,咁快諗下次…奇勒,點解佢知我鐘意佢對絲襪腳嘅:smile_30: ?)
我話:估唔到你平時喺公司唔聲唔聲,原來咁狼
佢:剩係對你係咁….
佢應該無講大話,成間房都嗅唔到男人味,只有濃濃的初熟少女的幽香
佢係我公司嘅一位做左唔夠半年嘅秘書小姐,20頭,真係正

下次再report.
希望你地唔嫌個Report長啦

我都好鍾意同"長腿姐姐"玩嫁

引用:
原帖由 根本英俊 於 2009-3-4 02:51 PM 發表 查看引用來源
今晚,佢call我:今晚一個人係屋企好悶,你有冇時間嚟坐吓?(她是與媽咪同住,佢阿媽近排去左旅行) 等左半年嘅我,忍著喉急,答:好,依家揸車過來佢:快d呀(有冇咁急呀?) 20分鐘後,已經到左佢門口.

佢應門,一看,佢著左件T ...
自己梗係知自己既強項啦。

引用:
原帖由 根本英俊 於 2009-2-2 05:38 PM 發表 查看引用來源
我都有5呎9.
好似話一路插,一路比女仔長腿搭上膊頭,超興奮:smile_46:
叫個女仔著住絲襪,會唔會入不到洞架
個女仔係OL,日日都裙+絲襪+High Heel shoes:smile_47:
大家非常好傾,可能好快會去深入了解,所以係度 ...
真識歎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆