上一頁下一頁
發新話題

COPY手記............飲醉酒打人被圍事件!

收藏  |  訂閱
133  6.7k

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-1-31 01:43 AM 發表
未必..呢種人好快又回復個佐..改唔到㗎:smile_39:
再執劑重d你話呢:smile_45:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2009-1-31 01:29 AM 發表 查看引用來源
呢d事我以前搞团都见5少呢d人,
饮能醉就大能声声
一出事弟一个走人
所以上大陆玩
5见一千几百好少事
落到楼下比人斩几野就5好啦:smile_13:
通常係無左手機同銀包!!:smile_45:

有卡係身就真係大劑!!:smile_13:

貢大獲~~~!!!:smile_29:

唔好话有无风度问题,
又要出手打人先就唔好走啦,
甘种意打人应该好好打啦,
我觉得绝对系究尤自取唔抵可怜,
最可恶系鬼鼠走老影祟晒香港人,
比我见到都想打埋一份。。。:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 douglastcm 於 2009-1-31 01:32 AM 發表 查看引用來源
500蚊了事,執撚到啦

吹雞20幾人黎,一人500舊就差不多
我觉得5差就差唔多。。。:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-31 01:44 AM 發表 查看引用來源
但系我朋友就好無辜,無情情俾人執左濟!:smile_13:
你朋友呢次应该明白要带眼识人,
同呢D朋友玩,返到黎香港算系甘。。。:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 foreverjoe 於 2009-1-31 01:41 AM 發表 查看引用來源
COPYBOY 日日都有得玩,真係恨死我:smile_47:
你每日都可以打甘多次飞机我都好羡慕。。。:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-31 01:44 AM 發表
JIT濕既好難避免:smile_39:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-31 01:44 AM 發表 查看引用來源
你朋友都有少少责任,巨无及时制止个傻佬发颠咪累倒自己喽。。。:smile_13:

如果你個朋友可以一個打20個人 就無事LOR

下次學好功夫再上去,玩獲勁既,跟住就有人同你散打:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆