上一頁下一頁
發新話題

你地係咪真係咁勁呀

收藏  |  訂閱
110  18.5k

好野真係唔係咁易搵到架.....

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-1-29 03:04 PM 發表 查看引用來源
好野真係唔係咁易搵到架.....
通常JJ長,粗的人都會叫雞同有好多性伴侶,惹到病就唔好啦。

你搵到個好男人就high,就攪得佢餵飽你架啦...

出黎比試下~味知勁唔勁囉~~

引用:
原帖由 ALOE2008 於 28-1-2009 03:46 PM 發表 查看引用來源
呢度有唔少男士就話自己有幾勁,
但係我覺得猛男真係唔易搵到喎!
過去我有幾個男友, 老實講床上功夫真係麻麻,
一係size細, 一係就自己出左野就算, 即係餵唔飽人,
不過, 都曾經有一兩個男友都幾滿足到我既.
乜妳好大食架咩﹖~~~

我都好明你既感受,我都係果D好難滿足既人
但係自己黎又會得...都唔知點解

引用:
原帖由 ALOE2008 於 2009-1-28 03:46 PM 發表 查看引用來源
我唔勁..但絕對對令妳欲仙欲死.欲罷不能..call我啦

我親身見證我sp 個sp.....佢真係成個鐘都未完.....
我SP....次次都要比佢整成個下午.....都只係射左兩次.....
我SP就成牀濕晒.....潮吹.....

引用:
原帖由 ALOE2008 於 2009-1-28 03:46 PM 發表 查看引用來源
in what ways you like to be satisfied ?

引用:
原帖由 ryanchanchan81 於 2009-1-30 04:26 PM 發表 查看引用來源
我親身見證我sp 個sp.....佢真係成個鐘都未完.....
我SP....次次都要比佢整成個下午.....都只係射左兩次.....
我SP就成牀濕晒.....潮吹.....
你的SP會潮吹....真係很死人:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆