上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 280

收藏  |  訂閱
733  5.5k

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-26 10:11 PM 發表 查看引用來源

原來係近住大欖沖ge~~我係灣仔都去得到~:smile_38:
個度真係好荒蕪ga,有燒考場,有2間面店乍:smile_39:
冇野食ga~:smile_42:
冇野食?

響嗰度食到你頂心頂胃都得呀!

有時間地點啦
2點longham 方個邊個小巴站wor
依家心情好似小學一年級去旅行前一日既心情咁

引用:
原帖由 firewire 於 26-1-2009 22:13 發表 查看引用來源

冇野食?

響嗰度食到你頂心頂胃都得呀!
但係要行遠d阿麻~~:smile_39:

個度去過2次去bbq  
周圍咩都無
上次x'mas 去仲有條大蛇個管理員一野差落去掟左佢落左爐度燒
我知出面有個海灘

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-26 10:15 PM 發表 查看引用來源

但係要行遠d阿麻~~:smile_39:
5 分鐘路都唔肯行就冇人幫到你~

引用:
原帖由 firewire 於 26-1-2009 22:18 發表 查看引用來源

都唔熟ㄚ麻:smile_39:

引用:
原帖由 firewire 於 2009-1-26 10:18 PM 發表 查看引用來源

更係行下好...最好就係拖手行...果度都夠黑...更係行1條小路好..唔通路邊燒咩:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-26 10:23 PM 發表 查看引用來源

更係行下好...最好就係拖手行...果度都夠黑...更係行1條小路好..唔通路邊燒咩:smile_34::smile_34:
或者叫 Jean 落左車 call 你去接佢啦

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-26 10:21 PM 發表 查看引用來源

都唔熟ㄚ麻:smile_39:
你驚呀...等我保護你:smile_34::smile_34::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 wing22033 於 26-1-2009 22:23 發表 查看引用來源

拖手 我怕醜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆