上一頁下一頁
發新話題

CP大巴新線-tried

收藏  |  訂閱
64  4.0k

過年前後和諧号好多人,有時仲delay,跑上跑落都幾煩架,到左又要轉車,
尼排都係巴士C服

回覆 37# 的帖子

我都係噤講,錢就差不多, 但真係快成個頭到

請師兄講清楚D啦,係咪灣仔碼頭直到常平岈。:smile_14:

引用:
原帖由 li0001128 於 2009-1-21 11:14 AM 發表 查看引用來源
上星期六試坐,1320由灣仔碼頭開車,到常平匯美1540(HKD70)
吓...70咁平? (唔係90咩)
不過仲有隻60由北角開出經文錦渡轉車停華泰
但要經樟木頭 / 塘廈 / 黃江, 所以要成3粒幾鍾至到,
真係屎忽都開花

引用:
原帖由 sunny0808HK 於 2009-1-21 11:35 AM 發表 查看引用來源

吓...70咁平? (唔係90咩)
不過仲有隻60由北角開出經文錦渡轉車停華泰
但要經樟木頭 / 塘廈 / 黃江, 所以要成3粒幾鍾至到,
真係屎忽都開花
知就好啦,仲要坐

引用:
原帖由 龍之女 於 2009-1-21 11:37 AM 發表 查看引用來源

知就好啦,仲要坐
由北角開出要3粒幾鍾嗰隻就梗係唔再坐啦
嗰次試坐係一來身在北角, 二來就啱開車時間,
而第一次試坐由NP-CP只花2粒半鍾, 因為成架車得我一個客
於是, 由文錦渡直踩常平, 中間飛咗樟木頭,塘廈,黃江等站
但第二次就PK囉, 停足咁多站, 用成3粒半鍾, 從此怕怕

但本帖提及由皇崗開出呢隻我覺得O.K.喎
如就啱開車的話由九龍-CP都係2粒鍾倒

減價啦,咪大把人坐囉,話之係咪買AD:smile_38:

some ching said this is AD. but if truely it is AD. I feel no harm as they are not hurting people.

not like the ad from SN. after you try, you try to kill the writer.

引用:
原帖由 小強的搖滾結他 於 2009-1-21 01:39 AM 發表 查看引用來源
多一個選擇點都好d, 不過咁少人搭, 真係驚佢快收皮
Let other C Hings know this new route and promote it.  It is always better to have alternative choice than nothing to choose.  Support.

Thx for info..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆