上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~169

收藏  |  訂閱
750  7.9k

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-1-20 05:12 PM 發表 查看引用來源

puma d 鞋其實好難睇得飱
我岩岩買左對puma 喎:smile_14:,個款有少少抄converse 既
波鞋街都係賣二百零,佢果度會唔會賣廿蚊:smile_40:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-20 05:16 PM 發表 查看引用來源
:smile_44: 做人太坦白唔係唔好...不過......:smile_13: puma同alexander mcqueen有crossover, 唔知billy果度有無得賣呢?:smile_41:
i bought
- Puma x AMQ footwear (original px $2,550/pc @ Lane Crawford ) x 2pcs :smile_30:
- Puma Black Label footwear (original px $1,790/pc @ Seibu) x 1pc:smile_13:
- Puma Dassler Jacket (original px $2,590/pc @ Seibu) x 2pcs:smile_44:

引用:
原帖由 基斯黃 於 2009-1-20 07:33 PM 發表 查看引用來源

我岩岩買左對puma 喎:smile_14:,個款有少少抄converse 既
波鞋街都係賣二百零,佢果度會唔會賣廿蚊:smile_40:
This is "917", not bad:smile_34:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-1-20 05:12 PM 發表 查看引用來源

puma d 鞋其實好難睇得啱
把X口無句好說話:smile_34:

熱 刺 前 晚  英 超 主 場 對 樸 茅 , 前 鋒 戴 倫 賓 特 竟 然 近 門 失 機 , 搞 到 球 隊 只 係 打 和 1:1 , 同 布 力 般 、 米 堡 、 史 篤 城 同 西 布 朗 同 以 21 分 包 尾 , 仲 有 隊 長 京 治 拉 傷 大 腿 長 「  」 。 聽 講 領 隊 哈 利 列 納 忍 唔 住 即 場 用 粗 口 問 候 佢 , 仲 嬲 到 話果 球 連 佢 老 婆 仙 杜 拉 都 入 到 !:smile_30:  雖 則 我 求 大 俠 唔 贊 成 人 爆 粗 鬧 人 , 但 戴 倫 賓 特 呢 個 敗 家 仔 堅 抵 鬧 , 佢 失 機  次 數 多 到 10 隻 手 指 數 唔 晒 。 睇  戴 倫 賓 特 留  白 鹿 徑 都 冇 運 行 , 轉 會 好 過 啦 。

新post支持下先:smile_38:

早~~~~~~:smile_38:

棗~~~~~~~:smile_40:

早晨喇喂:smile_38:

:smile_38: 早~~~~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆