上一頁下一頁
發新話題

香港人低調點吧 特別在龍蛇混雜的.........

收藏  |  訂閱
275  20.5k

low profile .yes. so i only go to sauna for sex .

多 謝 C兄 報告同提點:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 中國通 於 2009-1-15 12:25 AM 發表 查看引用來源

but  有好多ktv  的dj叫我吊喎...:smile_41: :smile_41:
你叻囉,你咁靚仔有咩出奇

引用:
原帖由 禁區天使 於 2009-1-15 12:27 AM 發表 查看引用來源
又真係有D香港人去大陸叫雞, 好似奉旨一樣, 帶住條女周街行!
我以前仲見過成個旅行團一樣, 十幾港男帶廿個大陸妹! :smile_27:
重要係幾十歲人拖個妹妹仔出來,驚死街上人唔知佢叫雞:smile_27:

引用:
原帖由 zhumuo 於 2009-1-14 11:58 PM 發表 查看引用來源
流料!  :smile_38:   流料!  :smile_38: 流料!  :smile_38:

我點都唔信CP有人夠吉糞明刀明槍做港燦,社團班友更加唔敢,唔使食呀 :smile_43:   !! 如果全香港頭條係港燦常平or 東莞溝女叫雞被殺 ... 你估後果 ...
Ching 我覺得你思想咁單純
細路果個似係你喎 :smile_45:
乜野叫一時衝動?乜點叫意外?乜野叫火遮眼?
如果人人咁理性,呢個世界一早天下太平啦:smile_27:

引用:
原帖由 sunfire 於 2009-1-15 01:12 AM 發表 查看引用來源

Ching 我覺得你思想咁單純
細路果個似係你喎 :smile_45:
乜野叫一時衝動?乜點叫意外?乜野叫火遮眼?
如果人人咁理性,呢個世界一早天下太平啦:smile_27:
c hing 講得好啱
係大陸死一個半個港仔...........好閒ja
都係抵吊 (低調) d 好呀

:smile_35:

引用:
原帖由 zhumuo 於 2009-1-14 11:58 PM 發表 查看引用來源
流料!  :smile_38:   流料!  :smile_38: 流料!  :smile_38:

我點都唔信CP有人夠吉糞明刀明槍做港燦,社團班友更加唔敢,唔使食呀 :smile_43:   !! 如果全香港頭條係港燦常平or 東莞溝女叫雞被殺 ... 你估後果 ...
火燒舞王咁大碌,又係呢度個度查幾日野,然後一切正常。淋幾件屎忽港燦,唔通大陸經濟就要PK咩?
又一個用屎忽諗野既港燦。:smile_30:

引用:

大陸好似有樣叫新聞封鎖:smile_34:  點見頭條:smile_45:

國內係有好多雞, 不過班c hing周街話d女係雞真係好唔岩, 就算係雞都應該尊重下, 無女女係好想自願出0黎做0既, 班c hing咁都避過一劫真係好彩

多謝師兄低調報告:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆