上一頁下一頁
發新話題

新仔,有冇師兄可以帶我上去玩

收藏  |  訂閱
54  1.5k

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-1-15 10:18 PM 發表 查看引用來源
ching是米想玩sn然後一日來回個只啊??:smile_41:
我經常性既慣例

回覆 41# 的帖子

會好趕嗎????????

引用:
原帖由 leon9188 於 2009-1-13 05:19 PM 發表 查看引用來源
三九唔識七、小心俾人借埋現金手機、跟手放飛機。
呢度有幾個人中過招、重要揾人幫手埋單!
:smile_30: :smile_30:  
引用:
原帖由 andy9977 於 2009-1-15 10:33 PM 發表 查看引用來源
小心邊D團呀 唔小心跟錯會點架
andy C hing  無睇到對上的留言咩?!

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-1-16 07:26 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 I979I980 於 2009-1-16 03:03 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 卡卡西 於 2009-1-15 10:18 PM 發表 查看引用來源
ching是米想玩sn然後一日來回個只啊?? :smile_41:
我經常性既慣例 [/quote]
會好趕嗎???????? [/quote]
會有幾趕?!
晏晝搭個火車上去 22分鐘車程左右,到站去吃個午飯先 ~
之後去按個脚,比 d 時間消化! 四點零先入場選技師 ~
攪得0黎 六點幾七點,仲有時間回港晚飯呢!!

Jack_Jack C兄 你一D都唔似新手WOR:smile_42: O甘熟CP 唔通係.......:smile_44:

回覆 45# 的帖子

佢又係果d 新acc 扮新手

樓主冇左影?????????

冇人嗎?????????:smile_42:

常平sn....love for best Qulity , next day we go to 麗都 racing high car:smile_15:

引用:
原帖由 Jack_Jack 於 2009-1-16 08:54 PM 發表 查看引用來源

我經常性既慣例
會好趕嗎???????? [/quote]
會有幾趕?!
晏晝搭個火車上去 22分鐘車程左右,到站去吃個午飯先 ~
之後去按個脚,比 d 時間消化! 四點零先入場選技師 ~
攪得0黎 六點幾七點,仲 ... [/quote]尼位师兄完全忽略o左“要蛋”里个问题!如果平日尼个行程都勉强可以做到。一到星期五,人山人海,就算你係天皇老祖VIP都咪要等要排队。至多被你打个尖好未?

哥仔,想出来玩又要舒舒服服但又怕怕醜醜,最o岩去梗係过马交桑拿啦!你豪我咪带你走返轉囖!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆