上一頁下一頁
發新話題

分享 : 男仔真係用下半身思考 + 自拍 XD

收藏  |  訂閱
156  41.3k

身材好好喎! 睇妳個樣都唔差, post 多 d 上黎啦!

引用:
原帖由 愛訓覺的毛毛菌 於 2009-1-7 09:39 PM 發表 查看引用來源

我其實見過:smile_13: ........不過個頭唔係甘, 講得衰D, 唔係寸, 佢冇呢個姊姊甘靚, 紮馬尾嫁
佢就係叫我擺這個pose.........
點都好, 我唔會貼多張相
頭幾句都唔知你講乜春:smile_41:
同埋唔知你可以去邊度dl張相黎貼呢

仲要死撐:smile_30:

張相好耐之前見過:smile_39:

you seems to have the place with the same decoration and the same dress as shown in the picture
have fun and good day

得得得....真係好得...

引用:
原帖由 愛訓覺的毛毛菌 於 2009-1-7 07:24 PM 發表 查看引用來源

年代久遠既話.......呢個我唔清楚......
佢做攝影師助理......成日攞我來搞, 不過後面其實係塊版XD
cosplay, 女僕我都着過
救命......頭先我一早講過...
而且我個 post 既主題唔係自拍呀~
我未試過上網上到喊 XD

引用:
原帖由 愛訓覺的毛毛菌 於 2009-1-7 10:57 PM 發表 查看引用來源

你應該真係影全身...
無法子呢,絕大部人都唔相信有咁正既人up相上黎呢

引用:
原帖由 愛訓覺的毛毛菌 於 2009-1-7 10:57 PM 發表 查看引用來源

你post得相上黎~邊有人理你個主題係唔係自拍呀:smile_39:

呢個post真係攪笑,真亦假時假亦真,EdenAnglea事件實在太利害,不過我都覺能夠拿番張原相的個位師兄幾好野,樓主下次或者要想清楚先開post

引用:
原帖由 ricky0060 於 2009-1-7 11:43 PM 發表 查看引用來源
呢個post真係攪笑,真亦假時假亦真,EdenAnglea事件實在太利害,不過我都覺能夠拿番張原相的個位師兄幾好野,樓主下次或者要想清楚先開post
EdenAnglea事件係咩黎gar??????
可唔可以講黎聽下???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆