上一頁下一頁
發新話題

Gf 的姐姐~ 第二章 - 招攬

收藏  |  訂閱
107  31.2k

引用:
原帖由 htcdiamond 於 2009-1-3 11:27 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得你幾識寫故仔,我唔信有人會連阿妹個男朋友都攪
不過,睇你寫個咸故,都知係電車男個一群,平時只愛性幻想,實則又無女朋友
我覺得你係唔了解好似我咁靚仔+好條件+好彩受女人歡迎既人既人生會係點嫁jer

引用:
原帖由 名偵探 於 2009-1-4 12:21 AM 發表 查看引用來源

我覺得你係唔了解好似我咁靚仔+好條件+好彩受女人歡迎既人既人生會係點嫁jer
你咁撚賤格 做埋d野 ..對得住自己gf 咩?

3P????樓主諗住搵埋個妹一齊玩3p呀???

引用:
原帖由 SonofEco 於 2009-1-4 12:33 AM 發表 查看引用來源

你咁撚賤格 做埋d野 ..對得住自己gf 咩?
對唔住佢gar
gf 同我自己, 我一定會選擇自己
我會為我自己既喜好放棄任何人:smile_38:

引用:
原帖由 terrychris01 於 2009-1-4 12:44 AM 發表 查看引用來源
3P????樓主諗住搵埋個妹一齊玩3p呀???
我盡可能做呢樣野. 仲舖排緊..

引用:
原帖由 名偵探 於 2009-1-4 12:49 AM 發表 查看引用來源

對唔住佢gar
gf 同我自己, 我一定會選擇自己
我會為我自己既喜好放棄任何人:smile_38:
有個不一樣的經歷,唔錯

ching,你就好喇,兩姊妹大小通食.................

老實講~~~肛文唔用套射精係勁容易有aids ga
c hing要小心~~~~ 

引用:
原帖由 gpa 於 2009-1-4 01:55 AM 發表 查看引用來源
老實講~~~肛文唔用套射精係勁容易有aids ga
c hing要小心~~~~ 
thanks ar. 不過都係冇套好玩D.
如果真係有左aids. 咁都冇辦法la...
咪繼續插多d女, 將aids 傳出去lor...heehee

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2009-1-3 04:00 PM 發表 查看引用來源
有此對手,可喜可賀:smile_35: ....不過CHing唔驚GF過呢surprise你咩??
唔怕, 因為拍左拖幾個月時, 佢試過surprise 我. 我 o個 日 o係 屋企打緊機. 咁開完門俾佢就鬧佢. 話佢破壞我 o個 日既計劃. 我計劃係自己一個人o係屋企狂打機. 如果佢個人 o係 度, 就算唔出聲唔影響到我, 都係一種騷擾 同自己走上黎好唔尊重我, 唔好當我屋企你自己屋企. 鬧到本來諗住趕佢走, 但最後俾佢留低但係當佢透明.
o個次之後, 佢次次黎都打電話問我先.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆