上一頁下一頁
發新話題

CP花刀住四星魚信團....日日出發自由行...3人成團!

收藏  |  訂閱
168  6.8k

瞓前一推...:smile_43:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-8 03:35 發表 查看引用來源
瞓前一推...:smile_43:
過年前去唔去到二萬分呀...

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-1-8 03:38 AM 發表 查看引用來源
過年前去唔去到二萬分呀...
過左二萬...開個Golden Member俱樂部嘅瀨閪男終極Post...閱讀權限80...Yeah...

你都快啲破五萬分...做Platinum Member...收多啲 PM 啦...:smile_04:

一齊努力呀...:smile_03:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-8 03:49 發表 查看引用來源

過左二萬...開個Golden Member俱樂部嘅瀨閪男終極Post...閱讀權限80...Yeah...

你都快啲破五萬分...做Platinum Member...收多啲 PM 啦...:smile_04:

一齊努力呀...:smile_0 ...
我應該無咁快上白金啦...:smile_44:

第一團自由行今晚成行,祝3位CHING玩得開心!:smile_30:

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-1-8 04:39 AM 發表 查看引用來源
我應該無咁快上白金啦...:smile_44:
龍版引退...依度好快最威係你喇...:smile_30:

引用:
原帖由 老還童 於 2009-1-7 09:57 PM 發表 查看引用來源
因人少及成本關系,本人不可能陪團出發.(因為唔夠多餘錢包團長玩樂,叫雞)
4人就有40支酒,人多就酒多,餘此類推.(飲唔晒既,團長會留黎下次用,又有錢呃.就有雞叫)

日日開團...開3日...夠團長出黎玩一次.....
關你撚事
76:smile_34:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-8 01:52 PM 發表 查看引用來源
第一團自由行今晚成行,祝3位CHING玩得開心!:smile_30:
祝3位CHING玩得開心, 阿門

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-8 02:07 PM 發表 查看引用來源
祝3位CHING玩得開心, 阿門
咁都要阿門.....

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-8 13:54 發表 查看引用來源

龍版引退...依度好快最威係你喇...:smile_30:
點及師兄你呀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆