上一頁下一頁
發新話題

淫蕩的第1次

收藏  |  訂閱
90  43.2k

下集下集

引用:
原帖由 Doer 於 2008-12-28 10:25 AM 發表 查看引用來源
寫得好好播,小妹妹!!
引用:
原帖由 mahorse 於 2008-12-28 04:53 AM 發表 查看引用來源
估唔到而家d 妹妹仔咁早熟.......哈哈
haha......其實都係好多年前既事..依家已經吾係小妹妹
引用:
原帖由 冷酷小瀧 於 2008-12-28 10:56 AM 發表 查看引用來源
妳第一次都幾完美呀 妳個ex咁錫住妳:smile_46::smile_46:
奇待睇下集
係呀,,,所以第1次千其吾好搵D咩都吾識既人XD
引用:
原帖由 軒祖 於 2008-12-28 12:44 PM 發表 查看引用來源
姐姐 真係要support 下你...@@ 你果陣係咪d 曳學生妹黎架..~
haha..破你處條仔係咪搞完就唔要你 =____=~
強烈期待...打得好好 好有真實感...最好加d 你既相...~
可以令人幻想多一 點....^___________<
果陣係學校都算係最曳果堆...
係呀=_=趙完鬆..只怪自己果陣白痴啦~_~
不過諗返都想打爆佢
不會加相呢....未有咁既勇氣
引用:
原帖由 63021 於 2008-12-28 12:55 PM 發表 查看引用來源

妳第一個男朋友識咁多花式
仲打真軍
我吾係佢第1個女朋友嘛.....haha
引用:
原帖由 lazycute 於 2008-12-28 01:31 PM 發表 查看引用來源
:smile_47: 沒第一次..點會有第二次..第三次呢.....
咁又係呀.....haha

引用:
原帖由 水水墨 於 2008-12-28 03:27 PM 發表 查看引用來源
第二第三...........................大結局,色目以待.:smile_04: :smile_04:
色目以待?打錯左好色個色啵..
引用:
原帖由 扑扑野 於 2008-12-28 04:43 PM 發表 查看引用來源

我都想知你呢個無知少女最後係咪比人呃左

仲有, 你無交代條仔碌鳩插你個系果時, 你有無血出, 有的話你係咪食埋 d 血
係呀=_=點解大家對我係咪比人呃左咁有興趣=_=?
我冇血出,冇食自己d血咁嘔心
引用:
原帖由 Roy331 於 2008-12-28 05:06 PM 發表 查看引用來源
可以去幫咸書寫咸故搵外快,
寫得幾專業,
好似睇梗咸書專欄...
你有門路比我賺下外快我又吾介意既-,-
不過係真人真事囉-,-
引用:
原帖由 henry987 於 2008-12-28 06:34 PM 發表 查看引用來源
新手...作得唔錯..
haha-,-多謝wor-,-

very long post and awaiting your new post:smile_40:

第一次都咁放?...利害利害
第一次就吹,蒙眼,顏射...有d 女會嬲.

下集預告:
我著住條校群(短到上大脾3吋到啦),係海旁幫男友打飛機+口交,再返屋企大戰

期待下集......:smile_47:

佢就溫柔返咁答:咁我都係愛你先嬲姐..我吾會吾要你架.

咁就俾人呃左隻豬

快D出下集啦....

回覆 1# 的帖子

正常......學生妹的第一次過程多數係咁:smile_40:
等睇下集:smile_38:

回覆 1# 的帖子

快啲有下集睇啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆