上一頁下一頁
發新話題

徵比較肥的18-39歲女人做朋友

收藏  |  訂閱
142  1.1k

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-1-2 03:40 AM 發表 查看引用來源

欣宜為左做明星
佢同你講既:smile_41:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-2 03:53 AM 發表 查看引用來源

佢同你講既:smile_41:
咁又邊個同你講個個女仔減肥都係為仔?

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-1-2 03:56 AM 發表 查看引用來源

咁我又問你
你又想唔想個女友又fit又靚丫~?

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-1-2 03:56 AM 發表 查看引用來源

:smile_34: 就憑我係女人....得唔得?
我做既都係女人生意..對女人了解一樣唔會少~:smile_45:
何況..我冇可能個個女人都識...呢個係MAIN POINT:smile_44:

引用:
原帖由 yuyu47 於 2009-1-2 03:58 AM 發表 查看引用來源

咁我又問你
自私既我係唔想架wo
玩既女人就要...自用就唔好

引用:
原帖由 yuyu47 於 2009-1-2 03:58 AM 發表 查看引用來源

咁我又問你
:smile_34: 個個男人都想..但佢地都有自知之明...
男人坦白時都會承認...令女係for fun..唔做得老婆...女朋友..sp其他關係尚可...
因為溝到令女個d男人天生安全感唔夠...
溝唔到都會..你話個範圍幾大呢:smile_41:
邊d女人可以做老婆..邊d女人只可以做女朋友...你地做男人既..應該好清楚:smile_44:

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-1-2 04:00 AM 發表 查看引用來源

自私既我係唔想架wo
玩既女人就要...自用就唔好
到佢肥嘅時候, 你咪一樣會唔高興~!
跟住就會想搵d靚嘅偷食~~
女人就係要防呢d之嘛~~!
唔係咁辛苦為咩呀~?

引用:
原帖由 yuyu47 於 2009-1-2 04:03 AM 發表 查看引用來源

唔係咁辛苦為咩呀~?
老實講..要偷食既理得自己女友幾靚幾索一樣會
唔好俾個借口男人/自己變索d個男人就唔會偷食

引用:
原帖由 yuyu47 於 2009-1-2 04:03 AM 發表 查看引用來源

唔係咁辛苦為咩呀~?
唔關事..
男人最壞既地方..就係可以將性同愛分開..:smile_44:
要防係冇得防..:smile_42:
做女人既..最好提高自己情緒智商..睇開d..放開d..所有唔順心既事都會變得順眼:smile_44:

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-1-2 04:04 AM 發表 查看引用來源

老實講..要偷食既理得自己女友幾靚幾索一樣會
唔好俾個借口男人/自己變索d個男人就唔會偷食
機會細左嘛.........
男人又少個理由去偷食喎~!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆