上一頁下一頁
發新話題

CP真的那麼好~~~~~~~

收藏  |  訂閱
466  23.0k

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 15:01 發表 查看引用來源

講真~~有極大陰影
大陸女仔勝在年輕貌美, 港仔好難唔中招

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 03:03 PM 發表 查看引用來源

你哋遇人不淑LAW~~~~~~~~
唉...答地鐵都見到d港女發曬難渣啦..簡直當d人透明..依d係大6都好難見到..就算嘈人地都唔會當街嘈啦:smile_45:

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 03:03 PM 發表

你哋遇人不淑LAW~~~~~~~~
be honest..喺上面分分鐘搞到家破人亡:smile_27:

引用:
原帖由 ~藏鏡人~ 於 2008-12-27 15:07 發表 查看引用來源
唉...答地鐵都見到d港女發曬難渣啦..簡直當d人透明..依d係大6都好難見到..就算嘈人地都唔會當街嘈啦:smile_45:
兩地文化唔同:smile_39:

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 03:05 PM 發表 查看引用來源

因為我識果個男朋友重仆街
佢一腳踏幾船,早走早著,遲走瞓唔著
甘大獲..你前男友係倪生..有三串不爛之舌定係過樣以劉華

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-12-27 03:04 PM 發表 查看引用來源

聽妳咁形容佢...
妳放心啦;佢好快會返黎妳身邊
錢比條女呃晒..仲欠落成身債..
條女自然會飛佢...
繼續搵妳打友誼波  :smile_13:
你估我會唔會同返佢一齊AR~~~~~~~~
水泡唔好做
佢死佢賤
我都有生理需要,各取所需啫

引用:
原帖由 ~藏鏡人~ 於 2008-12-27 03:04 PM 發表 查看引用來源
登你男朋友可憐...距最無辜架喎...咩都唔知:smile_13:
我現在無男朋友
所以我無壓力

引用:
原帖由 andy-09 於 2008-12-27 03:08 PM 發表 查看引用來源

兩地文化唔同:smile_39:
咪係羅..大6女點嬲都唔會當街甘嘈..但港女就見到越多人越要嘈..擺明就係落條仔面..比我係條仔唔一腳踢去黑龍江就奇啦:smile_30:

引用:
原帖由 ~藏鏡人~ 於 2008-12-27 03:07 PM 發表 查看引用來源
最能恐怖係地鐵見到D女成個化妝袋羅出黎
公然係度化妝;搽口唇膏、搽眼線、又夾眼捷毛....
如果有盤水、隨時做埋個~媽屎~先落車   :smile_42:

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 03:09 PM 發表

你估我會唔會同返佢一齊AR~~~~~~~~
水泡唔好做
佢死佢賤
我都有生理需要,各取所需啫
積極d咪好law

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆