上一頁下一頁
發新話題

1月10日萬仔生日沙灣party....報名處....k埸選址主埸"真空仁K"

收藏  |  訂閱
253  6.7k

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-12-28 09:07 PM 發表

有簽有送有打折 , 平均應該係係十五支左右 ! :smile_44: :smile_44:
向金 big你可以簽到几支酒, 開個15人party能簽超過1打酒你,我可以寫個"服"字比你:smile_38:

萬仔.........生日快樂

引用:
原帖由 長濃毛明 於 2008-12-28 09:58 PM 發表
萬仔.........生日快樂
1號個團你瓈唔嚟玩:smile_30:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-12-28 09:32 PM 發表 查看引用來源

向金 big你可以簽到几支酒, 開個15人party能簽超過1打酒你,我可以寫個"服"字比你:smile_38:
我落單九支都簽到三支俾我啦 !

唔通你落單十打八打都簽唔到一打 ? 咪傻啦 !

:smile_39: :smile_39: :smile_39:

party 時間:8pm - 天光:smile_40:

路過推推先~~~
係咪真係飲到天光先  :smile_04:

回覆 45# 的帖子

hello~~
long time no see

引用:
原帖由 leung0206 於 2008-12-29 02:01 AM 發表 查看引用來源
hello~~
long time no see
係你唔理我,唔帶我去玩 .......:smile_13:

引用:
原帖由 黑夜之子 於 2008-12-29 01:31 AM 發表
party 時間:8pm - 天光:smile_40:

路過推推先~~~
係咪真係飲到天光先  :smile_04:  
當然到天光:smile_30:

萬仔咁夜仲未訓呀  

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-12-29 02:56 AM 發表
萬仔咁夜仲未訓呀  
晚晚都通頂....已经兩晚未瞓過
我生日你嚟唔嚟.....:smile_30:

遲下開始開D光赭團等大家多個選擇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆