上一頁下一頁
發新話題

性幻想一個巴士惡女

收藏  |  訂閱
136  8.2k

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-22 03:33 PM 發表 查看引用來源

我一定反抗到底架.......

反完你要唔要睇 E生呀 ..................
乜妳一時一樣...好難捉摸 bor :smile_47:
反完要睇 E 生既.....咁反黎做咩喎

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-12-22 15:37 發表 查看引用來源

乜妳一時一樣...好難捉摸 bor :smile_47:
反完要睇 E 生既.....咁反黎做咩喎
係幾難捉摸架.... 邊有咁易比你捉到呀.........

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-22 03:39 PM 發表 查看引用來源

係幾難捉摸架.... 邊有咁易比你捉到呀.........
咪就係咁至 high 囉:smile_47:
古時 d 人就係咁至反撲蝶之嘛

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-12-22 15:43 發表 查看引用來源

咪就係咁至 high 囉:smile_47:
古時 d 人就係咁至反撲蝶之嘛
夠醒咪比你捉囉........

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-22 03:46 PM 發表 查看引用來源

夠醒咪比你捉囉........
講醒....我連妳尾燈都望唔到架架架

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-12-22 15:48 發表 查看引用來源

講醒....我連妳尾燈都望唔到架架架
我揸車好屎架.. 一定得.......

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-22 03:53 PM 發表 查看引用來源

我揸車好屎架.. 一定得.......
我直頭唔識揸添啦:smile_35: :smile_35: 車震就曉...:smile_47:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-12-22 16:04 發表 查看引用來源

我直頭唔識揸添啦:smile_35: :smile_35: 車震就曉...:smile_47:
車震.. .. 我都好掂架.......:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-22 04:10 PM 發表 查看引用來源

車震.. .. 我都好掂架.......:smile_47: :smile_47:
唔知車震得多 d 定妳震得多 d bor :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-12-22 16:13 發表 查看引用來源

唔知車震得多 d 定妳震得多 d bor :smile_47: :smile_47:
我係大肥婆..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆