上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)11

收藏  |  訂閱
742  19.0k

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-16 12:02 AM 發表 查看引用來源

係呀
如果大家唔介意,我可以幫大家俾意見搵真愛:smile_13:
咁味好似多左個....金夫人  同.....白姐姐.........

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-16 00:07 發表 查看引用來源

可以幫大家搵到真愛:smile_14: .....你有好多末有男友既fd咩:smile_30: :smile_04:
我有幾個fd未有男友
我意思係我既意見如果岩用希望幫到大家:smile_13:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-12-16 00:09 發表 查看引用來源

咁味好似多左個....金夫人  同.....白姐姐.........  
你地開心我做lee個位有咩所謂:smile_30:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-16 00:07 發表
member wild pig present
wild pig安安啊

Hello 66, 司妹, billy and 過客 :smile_40:

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-16 00:09 發表

我有幾個fd未有男友
我意思係我既意見如果岩用希望幫到大家:smile_13:
over over:smile_38: 各位男會員注意:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-16 12:11 AM 發表 查看引用來源

你地開心我做lee個位有咩所謂:smile_30:
白金壽司,白金司妹,白金司司

白金VIP

註冊時間2006-1-5

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-16 12:14 AM 發表 查看引用來源
Hello 66, 司妹, billy and 過客 :smile_40:
Hi,  Wild Pig.......:smile_15:

各位我都訓先..大家慢慢傾

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-15 11:42 PM 發表 查看引用來源
上黎支持
對唔住,我係犯規者
如果我令大家難做,我自動退出任何活動同埋唔入黎傾計
司妹, 你果邊個post搞活動, 佢地咪可以黎囉:smile_30:
唔洗講到好似永別咁:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆