上一頁下一頁
發新話題

飲醉左,我男人黎打救我:-)

收藏  |  訂閱
62  13.2k

引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2008-12-14 02:08 AM 發表 查看引用來源

醉左黎搞..會做好多平時唔會做既野..又會好大膽講想講既野
但係我無醉果次先至黏到gf high到爆喎, 佢差少少就潮吹咗, 不過佢以為急尿先至唔比我繼續...

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-14 02:12 AM 發表 查看引用來源

但係我無醉果次先至黏到gf high到爆喎, 佢差少少就潮吹咗, 不過佢以為急尿先至唔比我繼續...
wkakaka..佢一定怕o係你面前噴野
我都未試過潮吹...

引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2008-12-14 02:15 AM 發表 查看引用來源

wkakaka..佢一定怕o係你面前噴野
我都未試過潮吹...
佢之後話我知, 我先至知佢以為係急尿...
下次定定黏爆佢.. wakaka....

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-14 02:17 AM 發表 查看引用來源

佢之後話我知, 我先至知佢以為係急尿...
下次定定黏爆佢.. wakaka....
佢肯唔肯俾你潮吹先

我男人d指技唔太得,都唔知點教佢:smile_24:

引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2008-12-14 02:30 AM 發表 查看引用來源

佢肯唔肯俾你潮吹先

wakaka... 我條女話我兩隻中指玩到佢濕晒... kekeke... details唔講, 絕技秘密...

引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2008-12-14 02:30 AM 發表 查看引用來源

佢肯唔肯俾你潮吹先

你同佢講要好似壁虎果條斷咗既尾咁係入面fing下fing下....

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-14 02:37 AM 發表 查看引用來源

你同佢講要好似壁虎果條斷咗既尾咁係入面fing下fing下....
原來係fing下fing下..佢只係識出出入入:')

引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2008-12-13 03:25 PM 發表 查看引用來源
話說尋晚o係出面飲大左
朦朧中都仲識得叫我男人出黎接我
一見到佢,緊係即刻攬住佢唔放,嗲下佢先丫嘛
我未試過o係佢面前顯得咁柔弱..嘻
之後緊係去酒店啦訓啦,因為我好暈

入到房我即刻沖涼先,因為想快d上床訓 ...
你幾時得閑出來同我飲吓酒呀:smile_30: :smile_30:

好正啊.....Support:smile_47:

very nice...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆