上一頁下一頁
發新話題

電腦展幫親左白滑真大波建和閣gigi

收藏  |  訂閱
56  16.1k

引用:
原帖由 yukng1118 於 2008-12-18 10:13 AM 發表 查看引用來源
我真人試過, 請信好的那份報告. 不過本人不是有錢人, 不能常常找她. dup 完後, 她會先引引你先開波, 個mood好d. dup 之前可以待浴.
Thanks..............................

回覆 1# 的帖子

thank you, c hing

引用:
原帖由 turboman2 於 2008-12-10 06:12 PM 發表 查看引用來源
有位師兄試完報告:

電腦展幫親左白滑真大波建和閣gigi

姓名: ssp建和閣Gigi
樣貌: 4.5/5
身材: 4/5
技術: 4/5
服務: 5/5
過程: 近日電腦展,咪撲去老深,既然遠征深水步,咪search下邊度有好料,俾我睇到 ...
為咗印證ching嘅資料,於是前兩晚親身經歷一下。去到深水埗差不多八點,食咗10文豬腸粉後打電話比gigi,點知原來出咗街去咗西九龍中心。問我有無做過,我話未。佢話宜家行返黎,我話喺樓下等佢。
等佢期間囉咗個投注竇出嚟,買咗場二串三波胆過關,唔使十分鐘Gigi返到嚟,第一個印象就是靚女一名,笑容親切。上到樓之後的待遇及過程同CHING講的差不多,只是沒有將大脾鎯起我雙腳。
我會翻焯,希望唔會凈喺對新客喺咁就好嘞

引用:
原帖由 yukng1118 於 2008-12-18 10:13 AM 發表 查看引用來源
我真人試過, 請信好的那份報告. 不過本人不是有錢人, 不能常常找她. dup 完後, 她會先引引你先開波, 個mood好d. dup 之前可以待浴.
好少上樓骨可待浴。

回覆 43# 的帖子

辛苦晒
我會叫晒全西九選民捧佢場:smile_30:

引用:
原帖由 ys006006 於 2009-1-1 04:18 PM 發表 查看引用來源

為咗印證ching嘅資料,於是前兩晚親身經歷一下。去到深水埗切差不多八點,食咗10文豬腸粉後打電話比gigi,點知原來出咗街去咗西九龍中心。問我有無做過,我話未。佢話宜家行返黎,我話喺 ...
多謝師兄支持,食過至知係唔係好野!

實在感到:smile_13: 沉寃得雪,無言感激,師兄多謝你:smile_38: !

我昨天去過,樓主講既野係100%真實
真係好大對波^^

Thank for sharing

引用:
原帖由 him0423 於 2009-1-6 04:11 PM 發表 查看引用來源
我昨天去過,樓主講既野係100%真實
真係好大對波^^
多謝師兄捧場兼撐場,而且係真波

回覆 1# 的帖子

師兄,條女睇落幾多歲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆