上一頁下一頁
發新話題

大家鐘意潮吹既男男女女入黎交流下呀~~

收藏  |  訂閱
163  7.1k

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 04:11 AM 發表 查看引用來源
岩岩睇左套聽聞係08年既金瓶x...呢d咪叫有劇情囉..笑死我:smile_30:
:smile_30: 笑到收唔到聲...不過略嫌床上戲太多...d聲.............:smile_27: 好震撼~
:smile_44: 我都唔敢開咁大聲.......
下次一齊睇啦 :smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 04:18 AM 發表 查看引用來源
:smile_34: 有機會出番個第一次報告先~
有冇題材呀 要唔要我比靈感你先:smile_41:

哈哈哈哈:smile_30:

42#我回枇番第一次咪得囉..不過咁多字我懶得打:smile_27:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 04:30 AM 發表 查看引用來源
42#我回枇番第一次咪得囉..不過咁多字我懶得打:smile_27:
咁又係呀 做都唔洗做咁耐

打就打左我成粒幾鐘:smile_39:

仲要回想呢..我最怕打到冇頭冇尾.........
:smile_27: 一陣又比人話我男扮女...吹水post:smile_13:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 04:44 AM 發表 查看引用來源
仲要回想呢..我最怕打到冇頭冇尾.........
:smile_27: 一陣又比人話我男扮女...吹水post:smile_13:
咁係幾多年前先
如果太耐好怕你唔夠祥細喎
都係搵D近期安全D喎:smile_30:

打得唔好會比人話家

3,4年前咋:smile_13:
我14,5歲破既...今年18:smile_44:

1年幾前我都出過周bf既報告..就係比人話我男扮女...我用書面語寫就話我係文章區抄過黎既:smile_27: 谷鬼氣就唔想打啦之後....:smile_45:

引用:
原帖由 加藤鷹之手 於 2008-12-9 01:48 AM 發表 查看引用來源

依D野最好爆ROOM先玩啦 ^^
我覺:smile_39:

我第一次潮吹係響個不知情ge情況底下發生, 響我間房做, 昨晚要即刻洗床單, 因為我得一套...

我覺得潮吹個感覺幾特別, 如果話自慰同插入ge高潮係兩種高潮, 咁潮吹ge高潮就係第三種.
唔好問我邊種high d, 我覺得三種都可以好high:smile_30:  主要靠對手(or自己對手for自慰)技術:smile_30:

引用:
原帖由 belle39 於 2008-12-9 04:58 AM 發表 查看引用來源

我覺:smile_39:

我第一次潮吹係響個不知情ge情況底下發生, 響我間房做, 昨晚要即刻洗床單, 因為我得一套...

我覺得潮吹個感覺幾特別, 如果話自慰同插入ge高潮係兩種高潮, 咁潮吹ge高潮就係第三種.
唔好問 ...
最怕係床"玉"呀 :smile_30:

話時話...潮吹係流出黎定噴架??:smile_41:
av個d好似爆水侯咁..都唔知真定假:smile_27:
:smile_42: 我印象中有一次都係..唔知架..開番燈先見到成床濕哂 個衰佬懶換床單...由得佢自己乾.........:smile_30:
:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆