上一頁下一頁
發新話題

巴士上的性幻想...new post P.4

收藏  |  訂閱
74  8.1k

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-12-7 08:54 PM 發表 查看引用來源
hi all
天氣凍啦~大家記緊著多件衫呀...唔好成日同另一半裸睡啦 :smile_30:

話說早幾日放工坐巴士返屋企個陣...我隔離個女仔訓到好「林」
本來佢係捱係窗度訓既...搖搖下變左訓我膊頭
咁我望一望 ...
我想0係msn 見到妳都唔得呢....:smile_24:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-12-7 08:54 PM 發表 查看引用來源
hi all
天氣凍啦~大家記緊著多件衫呀...唔好成日同另一半裸睡啦 :smile_30:

話說早幾日放工坐巴士返屋企個陣...我隔離個女仔訓到好「林」
咁我望一望 ...
Support...
乜你對女人都咁多性幻想呀:smile_30:

引用:
hi all

咁我望一望 ...
ok, take care
take time to rest

你好咸濕呢原來係巴士度咁危險

回覆 1# 的帖子

hi, 新手,但我要妳..........................................msn傾計可以嗎
握握手做個好朋友

祝phoebe工作順利,就算mxn見唔到妳都無問題....:smile_40: :smile_40:

引用:
hi all

咁我望一望 ...
Support  Support.

其實我成日都好enjoy同靚女一齊坐。
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8475483
見我開Dmeh post就知啦。
E牌都有2個女仔坐過我隔離﹐ 一般偏靚。 即系OK但系未達我要求。 哈哈。
其中一個擺明扮訓挨過黎﹐
另外一個靚D﹐ 但系就唔知有心定無意﹐ 挨落我博頭度﹐
不過我自己有時都覺得自己著西裝又真系幾型geh...

之後但系因為好鬼多人系架車上面﹐ 根本無機會搭傘。 一聊佢講野﹐ 咪就變左一個咸濕仔﹐ meh形象都無晒啦。。。 所以都系有緣無份﹐ 但系好 enjoy.

引用:
原帖由 horny_shit 於 2008-12-8 08:43 PM 發表 查看引用來源
其實我成日都好enjoy同靚女一齊坐。
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8475483
見我開Dmeh post就知啦。
E牌都有2個女仔坐過我隔離﹐ 一般偏靚。 即系OK但系未達我要求。 哈哈。
唔知有心定無意﹐  ...
你就好喇.....我好小靚女同我坐...:smile_46:

引用:
原帖由 KAZAF1984 於 2008-12-8 08:45 PM 發表 查看引用來源

你就好喇.....我好小靚女同我坐...:smile_46:
一句講晒﹐ 運氣。
當然巴士線路都有影響﹐
如果你又黃大仙去深水補﹐ 機會會渺茫D。。。 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆