上一頁下一頁
發新話題

第一次...update on p.3 #41

收藏  |  訂閱
79  18.5k

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-8 10:26 AM 發表 查看引用來源

-------------------------------------------
講來聽下....等緊你..!
C平時出黎玩係唔會留手提電話比人,
但佢有次打比我時唔記得噤133比我攞左佢電話,
但知道左之後叫我唔好主動打比佢,我梗係話冇問題la........

同佢完左個次之後仲有keep住周C msn/傾電話(生活閒談,not phone sex)
我之前同佢有個deal係只見一次,之後各行各路,唔會再出黎(呢個係C既搵食習慣)
但唔知點解,可能係因為第一次,又可能係咸濕.....
我仲成日好想再見C一次,想同佢有close d 既關係...

每次傾電話,都有意無意地話好掛住佢,想再見佢,想同佢做朋友
佢每次都叫我唔好諗太多.........
我好似對佢動左真情,
我唔知算唔算係動左真情,但總之個時我放唔開.............

咁樣keep住過左一個星期左右
有一次我同friend去飲酒吹水,飲high左個人,就好想打比佢
個晚酒意之下, 人大膽左,唔怕C會唔鍾意,就決定打比C,
當時我係抱住all or nothing既心態,或者可以或想攤牌,
總之就想今晚解決晒自己既煩惱,有就有, 冇就冇,我唔想再似有還無噤落去,拖住拖住先最辛苦

C肯接我電話wow....
佢一聽就問我做咩打比佢:"你唔見得左我地之間既協議咩?你唔可以打比我ar ma!"
跟住我就一次過講晒心入面想講既野比佢聽(例如我每日都好掛住你ar...etc)

C聽完之後,同我講左以下呢一番話:

"除左自己男朋友之外,我每次同d出黎玩既男人玩完一晚之後就唔會同佢再有聯絡,
你已經好例外,
我同你繼續傾係因為覺得同你傾計真係幾舒服
同埋因為你應承過我唔再見我
我真係幾開心有個傾到計既chatmate,朋友,but that's all,
我唔會再同你見面
唔會同你食飯,行街,
更加唔會同你成為成日見既普通朋友
我最多只能夠同你online,電話傾計
我接受唔到更加多既關係

你話對我有感覺,放唔開,只因為你出黎玩得太少
你玩多幾次之後,就唔會覺得我好特別,唔會再掛住我
我初初玩既時候都會好似你噤,會放唔開,會以為鍾意左人,
但慢慢就會習慣同適應。
你玩得呢個遊戲,就要學識放低,
如果你真係做唔到,我勸你以後唔好再玩。'

係比佢'訓話'完之後個一刻
我覺得佢好灑脫,覺得自己好失敗,
佢根本冇當過我係一回事,連我當晚不劑既表現,佢都完全冇放上心
佢跟同我講話想以後仲keep住傾電話既關係,
但係我reject左佢
因為被佢話完之後,
我明白我繼續同佢傾只不過係想再'上'佢,而唔係剩係想做心靈上既朋友
應該咁講,可以同佢做朋友我絕對覺得開心,
但我知我自己唔會就此滿足
我更加知道同佢冇可能再親密一次
但繼續keep住傾電話,我只會繼續心痕
既然冇可能止到痕,又可必呢?

我同佢講'我諗我接受唔到只傾電話,
只要一路同你繼續,我就會一路多心,對你同我都唔係好事'
佢當然繼續好灑脫咁應承啦,
我地互相祝福,客氣一輪之後
我最後問佢:
'可唔可以send你一張相比我留念,你始終係我第一個女人'(之前佢只係msn頭像show相,從冇send相比我)
佢答:
'要黎做咩je...要記念,係心入面就夠,你要放手,就唔應該留低任何野'
跟住過左陣就收線啦

收線一刻,我居然冇乜唔開心,反而覺得如釋重負,
我之後冇再打過比佢,亦冇見過佢online
但始終,有一點點遺憾,因為,我始終欠左一張相,我始終想記下我下我第一個女人既容貌......

半年之後,佢個樣係我心入面已經好模糊,
我只係記得一d特徵,
係街撞到佢,都未必認得,但我依然冇delete佢個電話
有時拎住個電話都有衝動想打比佢,扮打錯:smile_30: :smile_30:
又會擔心佢會改左電話號碼
到底,我心裡依然渴望同佢再見一次

佢講得岩,我絕對唔係鍾意佢,
只不過,佢始終係特別既一個,因為佢係我既第一個

P.S.其實我而家都仲好想再見佢一次
唔使同佢有交流,但求遠距離影將相留念就夠...........:smile_13: :smile_13:

我而家有既只係佢電話號碼,同埋知佢係中環番工
有冇任何師兄有好辦法?

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-8 11:30 AM 發表 查看引用來源

C平時出黎玩係唔會留手提電話比人,
但佢有次打比我時唔記得噤133比我攞左佢電話,
但知道左之後叫我唔好主動打比佢,我梗係話冇問題la........

同佢完左個次之後仲有keep住周C msn/傾電話(生活閒談,n ...
You are playing fire CHing

好想聽落去....快d...繼續!!!!

:smile_38: 等緊你下文WOR!!!!!!!

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-8 12:34 AM 發表 查看引用來源
之後既事......仲攪笑ar.........

我犯左ons既大忌.........
-----------------------------------------------
忘記什麼是 dp ?

等緊你下文...............快:smile_04:

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-8 12:20 PM 發表 查看引用來源

-----------------------------------------------
忘記什麼是 dp ?
你講angela個post既dp??

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-8 12:27 PM 發表 查看引用來源

你講angela個post既dp??
----------------------------
yes..what is DP ?..

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-8 12:29 PM 發表 查看引用來源

----------------------------
yes..what is DP ?..
Double penetrations

雙  貫穿

引用:
原帖由 Exhibition 於 2008-12-8 11:41 AM 發表 查看引用來源

You are playing fire CHing
u mean that i missed her is the fire?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆