上一頁下一頁
發新話題

心情麻麻地,但仍有很多性幻想

收藏  |  訂閱
95  5.5k

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-7 10:55 AM 發表

其實某程度上咁係一件好事黎架!!無人help果時可以自己攪掂,
不過我唔得姐>
下..旦係個次係我唯一一次咁...驚嚇..=.=
而家唔敢太壓止自己啦...寧願自摸多d好過死忍啦...點知幾時又發春夢叫出聲,到時好監介 >_<

引用:
原帖由 lkc0712 於 2008-12-6 10:44 PM 發表

唔客氣啦,睇你著到件衫漲卜卜,真係好想渣落去:smile_46:
你呢個情況同男仔夢遺一樣喎
其實會唔會係你條底褲太緊磨到粒核所以先咁high呀
我以前未試過原來女人都有類似男人夢遺咁既行為=.="
我都覺可能係太緊所致...旦係唔著我成晚好易濕..又會忍唔住..嗚嗚~>.<

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-12-7 04:15 PM 發表 查看引用來源

我以前未試過原來女人都有類似男人夢遺咁既行為=.="
我都覺可能係太緊所致...旦係唔著我成晚好易濕..又會忍唔住..嗚嗚~>.
忍唔住咪搞搞佢先訓囉:smile_47:

引用:
原帖由 lkc0712 於 2008-12-7 04:45 PM 發表

忍唔住咪搞搞佢先訓囉:smile_47:
拿~問題就黎啦,試過唔著under訓覺,點知愈來愈濕,自己手多多,頂唔順,食完一次又一次..
最後都係要著番條under訓...

不過自摸點都唔夠有條野咁充實既>.<"

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-12-7 05:54 PM 發表 查看引用來源

拿~問題就黎啦,試過唔著under訓覺,點知愈來愈濕,自己手多多,頂唔順,食完一次又一次..
最後都係要著番條under訓...

不過自摸點都唔夠有條野咁充實既>.
咁等我搵野塞住佢咪唔怕流晒d水出黎囉:smile_47:

回覆 1# 的帖子

幾日啫, bcm 姐.
咪諗定先下囉....
淫野都真係可以唔記得煩惱野既...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 superlady1221 於 7/12/2008 07:48 PM 發表 查看引用來源
幾日啫, bcm 姐.
咪諗定先下囉....
淫野都真係可以唔記得煩惱野既...:smile_13: :smile_13:
唔搞就唔好諗....

上腦就屎....

引用:
原帖由 lkc0712 於 2008-12-7 07:36 PM 發表

咁等我搵野塞住佢咪唔怕流晒d水出黎囉:smile_47:
樓主需要條野塞住多d....不過你把口已經流哂水了..睇黎你條野都好似唔多可靠

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-12-7 07:51 PM 發表 查看引用來源

樓主需要條野塞住多d....不過你把口已經流哂水了..睇黎你條野都好似唔多可靠
個口流水姐,條野未流咪得囉
再唔係用個個口囉

really hungry wor, maybe just satisfy with yourself for now

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆