上一頁下一頁
發新話題

新媽媽病危 急求肝救命(已得悉明天動手術換肝,大家快進來為flora送上祝福)

收藏  |  訂閱
105  6.5k

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-12-3 04:40 PM 發表 查看引用來源
大家救急扶危,最緊要係我朋友既朋友黎嫁!!!
新媽媽病危 急求肝救命
(明報)12月3日 星期三 05:10

【明報專訊】2008年11月對湯氏夫婦來說,原是充滿溫馨喜悅的日子。夫婦結婚踏入第8年,上月太太Flora剛誕下小寶寶 ...
要我幫你宣傅出去嗎?
因私人問題關係, 我必先得你同意

引用:
原帖由 Uncle_Nine 於 2008-12-3 05:12 PM 發表 查看引用來源

嗯 , 各位可以回帖向新媽媽送上祝福
人命關天, 5 係玩啊
幫得就一定幫:smile_40:

引用:
原帖由 Uncle_Nine 於 2008-12-5 12:46 AM 發表 查看引用來源

好消息啊!  天雖無情人間有情 :smile_24:

大家快送上祝福祝flora手術成功一家三口重過開心快樂生活
原來搞掂哂, 由頭睇到呢度, 心急回帖得滯
真係 5 好 2 C...  板主說得對,世間無情,人間有情
佢 5 到呢度都有 d 人情味

送上十萬個祝福比  Kelvin,Flora,小寶寶 !
希望佢一家人永幸福快樂

希望手術成功, 快D好返啦~

願 Flora 手術成功 , 早日康復出院一家團聚 !:smile_38: :smile_38: :smile_38:

祝福你朋友的朋友的家人手術順利
祝福你朋友的朋友的家人早日換肝成功康復

祝願FLORA手術成功, 早日康復, 一家人開開心心健健康康生活

代事主家人向大家多謝關心.昨晩9時己經入了手術室.現在手術仍在進行中.
有新消息會向大家報告.Flora手術一定成功.

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-12-4 10:51 PM 發表 查看引用來源
各位,如無意外,明早應該可以做手術換肝
希望佢手術成功, 快d好番:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 jimmykss 於 2008-12-5 09:48 AM 發表 查看引用來源
代事主家人向大家多謝關心.昨晩9時己經入了手術室.現在手術仍在進行中.
有新消息會向大家報告.Flora手術一定成功.
祝成功!!! 可以過到聖誕同新年啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆