上一頁下一頁
發新話題

可憐香港人!

收藏  |  訂閱
208  17.5k

引用:
原帖由 鐘國人 於 2008-12-3 01:05 發表 查看引用來源

係大陸想話搵个可信任既女朋友都咁難.
重話要结婚,未免講得太早掛,一齊顺其自然啦.
咁點算???
在香港和大陸都甘難找女友:smile_39:
我想這正是很多港男北上ktv或sn的原因,
真是太感同身受:')

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-12-3 01:10 AM 發表 查看引用來源

咁點算???
在香港和大陸都甘難找女友:smile_39:
我想這正是很多港男北上ktv或sn的原因,
真是太感同身受:')
小朋友咁又吾係.要搵女朋友吾難.
要靈與慾集一身先係一件難事啊.

同意ching講法,玩完那一刻的空虛感覺比未玩之前還強烈。

引用:
原帖由 鐘國人 於 2008-12-3 01:15 AM 發表 查看引用來源

小朋友咁又吾係.要搵女朋友吾難.
要靈與慾集一身先係一件難事啊.
要咁高層次真系有d難度:smile_27:

引用:
原帖由 WHIP 於 2008-12-3 01:20 AM 發表 查看引用來源

要咁高層次真系有d難度:smile_27:
咁CHING你覺有錯嗎?
要有溝通.一定係港女.
要有外表.一定大陸囡.

C Hing, it is already our luck. I am sure that CP will not like that few years later.

引用:
原帖由 3toone 於 2008-12-3 01:19 發表 查看引用來源
同意ching講法,玩完那一刻的空虛感覺比未玩之前還強烈。
其實最空虛寂寞就是過時過節無人陪, 要去sn或ktv尋歡:smile_39:

We are all the same,  can't seperate the soul and body

引用:
原帖由 鐘國人 於 2008-12-3 01:25 發表 查看引用來源

咁CHING你覺有錯嗎?
要有溝通.一定係港女.
要有外表.一定大陸囡.
樓主, 你講得十分對
所以才有這麼多港人北上, 填補心靈

回覆 27# 的帖子

我諗真係好多ching係咁,因為我都係,其中有其他ching提到,唔知係5係無其他世藝,死囉,真係玩到咁灰:') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆