上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)8

收藏  |  訂閱
730  17.9k

扮晒資深.......夠會長我深??
扮晒老........夠會長我老???
哈哈.......1個2個......咪 扮 野 啦..... :smile_46:

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-2 08:17 PM 發表 查看引用來源
嘩...我唔合乎入學資格架喎....
26歲, 女, 單身。
家住港島, 九龍返工, 五天工作。
我又係住港島喎..........

引用:
原帖由 alone711 於 2008-12-2 08:20 PM 發表 查看引用來源

唔係香港, 就係九龍或新界架啦:smile_38:

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-2 08:18 PM 發表 查看引用來源

日本燒烤好唔好食?
好食既介紹o下好喎~
我同rachel 兩姊妹搵日去食~~:smile_40:
TST 盛八日本燒烤........晚10點後特價75折到半價

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-2 08:19 PM 發表 查看引用來源

其實20km, 1.5小時都轆到去啦~
預d 時間租車同邊踩邊hea~~我估~:smile_42:
都好喎..................睇下減唔減到肥先

引用:
原帖由 alone711 於 2008-12-2 08:20 PM 發表 查看引用來源

PM 佢........哈哈........當然......都可以PM本會長........代勞....... :smile_46:

引用:
原帖由 alone711 於 2008-12-2 08:22 PM 發表 查看引用來源

TST 盛八日本燒烤........晚10點後特價75折到半價
你都未講好唔好食....有咩特色野...

引用:
原帖由 alone711 於 2008-12-2 08:24 PM 發表 查看引用來源

都好喎..................睇下減唔減到肥先
唔多唔少都減到幾百卡既.....

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-2 08:21 PM 發表 查看引用來源

唔係香港, 就係九龍或新界架啦:smile_38:
唔係架,可能有人住黃崗,深圳呢...............:smile_42:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-2 20:12 發表 查看引用來源

點可以咁樣講野架.....想當初...你 咪1樣.......:smile_39: :smile_13:
哦..原來如此...係我講錯.....sorry:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆