上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 6]

收藏  |  訂閱
736  19.5k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 30/11/2008 01:01 發表 查看引用來源

咁又何必咁辛苦喎~ 想瞓咪去教豬仔囉~
你瞓我先瞓~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2008-11-30 01:04 AM 發表 查看引用來源
你瞓我先瞓~
小魔鬼:smile_29: 對小天使:smile_40: 真係好0既0者~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 30/11/2008 01:09 發表 查看引用來源

小魔鬼:smile_29: 對小天使:smile_40: 真係好0既0者~
天魔唔需要大戰架~:smile_30: :smile_30:

我返來 la ................

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2008-11-30 01:11 AM 發表 查看引用來源
天魔唔需要大戰架~:smile_30: :smile_30:
嗯~ 因為小魔鬼:smile_29: 同小天使:smile_40:
係聯手 對抗外敵的最佳拍擋嘛~:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 30/11/2008 01:17 發表 查看引用來源

嗯~ 因為小魔鬼:smile_29: 同小天使:smile_40:
係聯手 對抗外敵的最佳拍擋嘛~:smile_34: :smile_34:
yeah~無錯~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 sze167 於 2008-11-30 12:58 AM 發表 查看引用來源
咁呀...........................................................................................
好啦.......我下次早 d 先.......
咁我而家去白白豬先............等一等呀........
引用:
原帖由 sze167 於 2008-11-30 01:15 AM 發表 查看引用來源
我返來 la ................
大黑熊用左17分鐘時間就洗完白白啦~ 個身乾淨未0架~:smile_46:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 30/11/2008 01:22 發表 查看引用來源

大黑熊用左17分鐘時間就洗完白白啦~ 個身乾淨未0架~:smile_46:
你數住喎~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 30/11/2008 01:22 發表 查看引用來源

ok ga 啦..........黑熊 "春涼" 好方便 ga ....

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2008-11-30 01:18 AM 發表 查看引用來源
yeah~無錯~:smile_40: :smile_40:
總之 " 雙劍 合壁 " 就  " 天下無敵 "   啦~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆