上一頁下一頁
發新話題

未能素食

收藏  |  訂閱
220  20.3k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 00:59 發表 查看引用來源

聽講九龍d disco closed晒,d靚仔靚妹去晒中環d clubbing玩,變晒質冇咁好玩
就係啦..     
    不過 TST 而家都有 4 , 5 間既.. . 不過都有分別..

無愛的性交做多了就累 ,  係時候揾個固定男友 ,  一齊在金融危機找生機 .

運動生漄有限 , 不能只有性沒有愛吧

引用:
原帖由 留不住的泡影 於 2008-11-25 01:05 AM 發表 查看引用來源

我都係同妳差唔多年紀, 依家真係冇mood落D, 好耐前由Hit緊lemon tree嗰時開始蒲,蒲到身邊啲人結晒婚生埋仔:smile_39:
冇落D好耐啦,冇左果種興緻去d場玩
加上多左其他地方玩呢

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-24 11:21 PM 發表 查看引用來源
之前冇心情做,就算fds逗我玩都冇開餐
禁慾左兩三個月以為可以節制多段時間,比自己適應下
終於上禮拜失守再玩返,看來要節制性慾係好困難的事

睇見有女仔同12個男仔已經冇性趣停下來
會覺得自己幾年黎休息過幾段 ...
其實壓抑反而可能令你慾望更強... 不如放鬆d, 一切隨緣啦~ 即係有得扑就扑, 無得扑就唔好特別去撩興d人....

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 01:08 發表 查看引用來源

加上多左其他地方玩呢
例如有咩地方玩呀. . Angela " .. 呢樣就真係想知.. . 你唔好話去開房打牌喎.. 衰鬼

回覆 43# 的帖子

有meh 地方好玩呀~分享下喇:smile_38:

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-11-25 01:10 AM 發表 查看引用來源

其實壓抑反而可能令你慾望更強... 不如放鬆d, 一切隨緣啦~ 即係有得扑就扑, 無得扑就唔好特別去撩興d人....
我都冇撩興d人
你見我寫幾次report都知我好少做主動問人做既

其實女人係咪到30左右就唔多想攪呢?
我覺得妳對sex好似好悶!

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-25 01:11 AM 發表 查看引用來源

例如有咩地方玩呀. . Angela " .. 呢樣就真係想知.. . 你唔好話去開房打牌喎.. 衰鬼
開房係開房,不過係私人係屋企搞果d啫

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 01:08 AM 發表 查看引用來源

加上多左其他地方玩呢
仲玩開啲乜嘢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆