上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(11)-強姦feel後入+勁啜陰核

收藏  |  訂閱
187  14.3k

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-22 07:00 PM 發表 查看引用來源

我點會唔放佢走??
放手放開所有,彼此更自由......
講笑啫

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-11-22 06:45 PM 發表 查看引用來源
勁呀~樓主次次都玩到好high啵 :smile_47:

今晚我都有得開波
其實內容表面上每次都差唔多,但我親身感受係佢成日帶比我唔同快感~
恭喜你有飯開呀!!!:smile_46:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-22 07:03 PM 發表 查看引用來源

其實內容表面上每次都差唔多,但我親身感受係佢成日帶比我唔同快感~
有沒玩個蒙眼玩呀..............................

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-11-22 07:06 PM 發表
有沒玩個蒙眼玩呀..............................
我諗妳蒙眼玩試唔少 la :smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-11-22 07:06 PM 發表 查看引用來源
無喎~high d架咩??:smile_41:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-22 07:03 PM 發表

呢度有咁多有飯開呀 :smile_46::smile_46: 好 bor

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-22 07:09 PM 發表

試下妳蒙眼比bf玩一定好 high ga :smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-22 07:09 PM 發表 查看引用來源

hi架又唔知他想點同係邊到做

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-22 07:10 PM 發表 查看引用來源

試下妳蒙眼比bf玩一定好 high ga :smile_46::smile_46:
但我好鐘意親眼睇住佢點樣攪我喎~:smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-22 16:37 發表 查看引用來源
開飯啦.....

由於餓了幾日的緣故,所以男友輕輕同我打下車輪脷疊脷,下面已經開始濕.......
我男友都好勁,幾秒之內扯到硬晒.....好在我現在的口技終於獲得認同,
起碼d牙無再"框"到佢,咁都好!!起 ...
你男友內射完…有冇再為口交你!應該再啜番你妹妹內既精…然後再同你打車輪…!又或者可以將佢既精加你既水溝埋你地2個飲少少…咁樣可能會增加你地性興奮程度!互飲對方既精同你個妹D水…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆