上一頁下一頁
發新話題

軟到入唔到...

收藏  |  訂閱
83  10.4k

引用:
原帖由 ken.cheng 於 2008-11-15 01:10 AM 發表 查看引用來源
有好多可能
1 緊張-------------方法'放鬆'
2 心理.............睇医生
3 無能............飛咗佢
4 你身材唔惦..息燈做
搵塊黑布蒙頭得唔得呀?  :smile_30:

引用:
原帖由 thalya 於 2008-11-14 03:25 PM 發表 查看引用來源
我同男友拍左拖都有一年喇, 拍拖半年之後開始有性行為...
我地大家都係成年人, 25-26歲...
由於男友係處 (我唔係) 所以好多時我都唔敢太主動, 怕好似教佢咁...
試過幾次都唔得, 終於第一次成功之後, 我地一個月都 ...
試下叫佢做前飲下酒,
可能會好d的

佢好可能介意妳唔係處 ,
又或者擔心妳以前食慣好野 , 比較之下 , 佢對自己冇乜信心 ,
又或者 .... 妳會唔會唔多覺意咁將妳以前既性生活同佢講左 ,
又或者 .... 拎過佢黎同妳以前既對手做比較 ??

諸如此類 .....

有時男人可能只係為一句 「你入左架喇 ??」咁既句子 , 就可以下意識地終生對同一個女人無左興趣 .....

引用:
原帖由 魔法師的學徒 於 2008-11-15 12:08 PM 發表
佢好可能介意妳唔係處 ,
又或者擔心妳以前食慣好野 , 比較之下 , 佢對自己冇乜信心 ,
又或者 .... 妳會唔會唔多覺意咁將妳以前既性生活同佢講左 ,
又或者 .... 拎過佢黎同妳以前既對手做比較 ??

諸如此類 . ...
好搞笑,你入左架啦??
我入晒,仲射埋先:smile_13:

係咪佢身體虛弱,血氣唔夠呀??

我幫下你

引用:
原帖由 thalya 於 2008-11-14 03:25 PM 發表 查看引用來源
由於男友係處 (我唔係) 所以好多時我都唔敢太主動, 怕好似教佢咁...
試過幾次都唔得, 終於第一次成功之後, 我地一個月都 ...
明白. 你係邊度做呀?  屋企??......可能佢壓力太大啦......先會o甘

我有時工作太累時.......女友係屋企搞我, 都未必去到最硬,

雖然插到, 射到, 但個feel一d都唔好.

反而放假時.......我會同女友去外地旅行......休息夠.....大戰幾場都得冇問題.

pm我啦

會唔會係你男朋友細時d過去影響到= =

引用:
係咪佢見到妳啲乜野,

所以軟哂縮哂入唔到.

我覺得佢係壓力大
佢知唔知你以前d性史架?
其實可以的話...你帶下佢..或者激d,睇佢點,可能會high d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆