上一頁下一頁
發新話題

首試紅磡足

收藏  |  訂閱
150  29.0k

引用:
原帖由 日日人 於 2008-11-24 11:29 AM 發表 查看引用來源
F1Help ching, 我上過去, 俾左個最細粒既幫我按, 好q大力, 但無掂到袋底大脾前面, 大正骨wor! ching, 你揾左邊位花花bra扣亞姐, ET CHing, 咁你揾左邊位亞姐!?
大家係紅磡街坊, 益下細佬!
真係開心羅~~~有師兄以行動黎作回應
你覺唔覺出面住係廳果班人成日好似偷聽我地在房做緊咩

佢地成日眼啤啤...都唔知係唔係因為我唔找佢地~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 日日人 於 2008-11-24 11:33 AM 發表 查看引用來源
有無去過差館里d樓上骨?
果度有咩,近邊...呀
我就是找不到...所以就找到依家呢間

回覆 41# 的帖子

我下午去過, 得3個女, 無人得閒眼啤啤!
你重未講揾左邊位花花bra扣亞姐wor!!
我今日會去wor!!

回覆 42# 的帖子

上net揾, 有d似一樓一,但有得揼!

各位C HING我一陣又去啦~~~
因為我唔知做咩,成身唔舒服
都係搵番亞姐先...
今晚要咬下佢對大燈先...:smile_34:

ching,不如試吓第二個吖,
睇吓待遇係點,
咁咪試到間嘢係正定邪囉!!

造福吓大家嘛!

回覆 34# 的帖子

c兄,我有上個兩次,上星期去短頭髮c9,好像新到,

今日再上又系一個短頭髮大中女,手藝幾好,同你報告有d相似,吾知系未做你的亞姐,個名"green",

我見到白板技師名仲有"玲" 燕"的名,事頭婆話有7個技師

引用:
原帖由 ET 於 2008-11-24 05:50 PM 發表 查看引用來源
ching,不如試吓第二個吖,
睇吓待遇係點,
咁咪試到間嘢係正定邪囉!!
造福吓大家嘛!
我未必會試其他啦,因為費事博啦,
仲有老闆娘已經知我一定mark亞姐...

而我又找不到其他好野

引用:
原帖由 happy818 於 2008-11-25 12:29 AM 發表 查看引用來源
c兄,我有上個兩次,上星期去短頭髮c9,好像新到,

今日再上又系一個短頭髮大中女,手藝幾好,同你報告有d相似,吾知系未做你的亞姐,個名"green",

我見到白板技師名仲有"玲" 燕"的名,事頭婆話有7個技師
叻仔~~~識睇個白板~~~
不過我覺得果個場應該唔係邪場~~~

F1 兄, 點解未有昨天的包膠.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆