上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.........向西村..豆泥的木偶餐廳酒吧!

收藏  |  訂閱
129  4.8k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-13 08:40 PM 發表 查看引用來源

COPY 推介嘛.....
我無推介喎,費事比人話AD,我話佢系豆泥餐廳,咁仲唔明?:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-13 21:17 發表 查看引用來源
我無推介喎,費事比人話AD,我話佢系豆泥餐廳,咁仲唔明?:smile_30:
哦...收到晒....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-13 09:34 PM 發表 查看引用來源

哦...收到晒....
有時D人去到唔岩玩,就會話我作大,文字系美麗的,現實系殘酷的,所以我已經話左佢系豆泥!:smile_30:

e, 團長, 我琴晚都o係向西bor...

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-13 21:46 發表 查看引用來源
有時D人去到唔岩玩,就會話我作大,文字系美麗的,現實系殘酷的,所以我已經話左佢系豆泥!:smile_30:
咁睇咗咁多年行程表仲吾曉咩

thanks for sharing

記得影多啲相返來

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-13 17:55 發表 查看引用來源
昨晚同囡囡無定去,一早食飽飯無無聊聊,唔通咁早翻屋企,靈機一觸,去向西的木偶餐廳玩下都好,呢度其實好似以前沙咀,個種有酒飲有歌唱的酒吧仔,地方都好街坊下,不過勝在就腳,價錢又平。
我同囡囡加多個佢朋友 ...
ching , 請問近向西邊面. 小弟好有興趣去玩下.
:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 tisha 於 2008-11-13 19:09 發表 查看引用來源

我走寶啦....見到你就發達啦!!!你pm個大陸電話比我呀...等我去開向西call你,得你介紹d女女比我識!!!

琴晚食燒烤之前入村睇過,d女多到嚇死人..但係d男人一樣多到嚇死人..都分唔清有冇公安..所以唔敢入去!!!
ching, pm 埋比小弟得嗎. 搵日一齊上去玩. 好嗎 ?
:smile_40: :smile_40: :smile_40:

我入過去一次,一枱客都無,所以出番嚟....

好抵啦!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆