上一頁下一頁
發新話題

[新手第1次落clubbing/disco]report --- 感覺仲冇自信過未去..媾唔到女..

收藏  |  訂閱
178  5.5k

引用:
原帖由 勁量豬 於 2008-11-8 07:01 PM 發表

戰神1 wahahahahahahha:smile_30: :smile_30:
勁豬:smile_38:

回覆 40# 的帖子

記得帶ID啦~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 Yami.M 於 2008-11-8 04:19 PM 發表 查看引用來源
有D女係有心出黎搵野食既..都睇你著咩架麻..
而家D女好勁架..唔係只係睇VIVI 架..男裝都睇埋架..
你掛幾多野係身..佢唔洗心算都計到呀.~
贊同贊同:smile_40:

引用:
原帖由 Yami.M 於 2008-11-8 04:12 PM 發表 查看引用來源
教你啦細佬...
你落CLUB 一晚洗得果200幾..~
人地落去一晚洗幾萬果D都未有女食啦.~
如果你係覺得落去係食女既.你未免太睇底D女仔啦.~
行埋去就比你攬...邊有咁易..~
比你溝到又點...買個LV 比佢去裝下身..你份糧 ...
最佳答案 haha

sorry呀 咁多位..令大家咁激氣

不過真係唔抵得媾到女既港男and老外

尤其是老外,, dance到同d女打晒茄倫又30度 灣晒腰...:smile_27:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-11-8 08:59 PM 發表 查看引用來源
sorry呀 咁多位..令大家咁激氣

不過真係唔抵得媾到女既港男and老外

尤其是老外,, dance到同d女打晒茄倫又30度 灣晒腰...:smile_27:
無人激氣...只係你當左落CLUB玩係去跳茶仔LAW~~
就係你呢D心態先攪到D女心理變態~~.~~~

引用:
原帖由 愛美莉 於 2008-11-8 04:08 PM 發表 查看引用來源

或且人地仲係男仔黎架哩...把口話溝女爆房 是實連爆房既錢都唔願比
叫雞?? 又淆底喎... 到時比晒錢 除__晒衫褲跟住比隻雞嚇窒左  又縮__到得番粒米就無謂啦
成日睇埋晒d性人post 攪到佢自己d思想都唔正路  一個 ...
男仔意思係咪即係virgin boy?

係架 爆房我真係唔太捨得爆 太貴 嗰度係 置地文華 or 文華東方...

叫雞真係淆  怕性病.;.

係呀我成日睇成人post吸收成人知識 似返個成年人..

你又知我冇正常社交既 ?

冇錯呀 我好耐冇take part in多過兩個人既 屋企以外活動..
我係自閉仔..

引用:
原帖由 Yami.M 於 2008-11-8 09:08 PM 發表 查看引用來源

無人激氣...只係你當左落CLUB玩係去跳茶仔LAW~~
就係你呢D心態先攪到D女心理變態~~.~~~
係喎..咁不如我轉去dance茶仔..:smile_30:

唉 都係社會既錯..太多衰人搞到d人戀態 搞到d女變態 搞到我又變態

咁不如大家都變態 !

come on!:smile_14:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-11-8 09:28 PM 發表 查看引用來源

係喎..咁不如我轉去dance茶仔..:smile_30:

唉 都係社會既錯..太多衰人搞到d人戀態 搞到d女變態 搞到我又變態

咁不如大家都變態 !

come on!:smile_14:
哈~......係你睇得D人溝女易姐.~

引用:
原帖由 Yami.M 於 2008-11-8 09:33 PM 發表 查看引用來源

哈~......係你睇得D人溝女易姐.~
但係我尋晚真係見到好幾條仔..溝得好輕易  輕輕掂一掂人地條腰同手臂 條女就同佢dance...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆