上一頁下一頁
發新話題

首試荃灣足F怡邪足

收藏  |  訂閱
104  30.2k

引用:
原帖由 ET 於 2008-11-6 08:47 AM 發表 查看引用來源
喺呢度同隔離「午餐台」睇到唔少荃灣邪足包膠,
自己都有去開尖咀足H堂,尋日見得閒,就決定入去荃灣試吓虛實!

去到兆和街真係不得了,成條街加埋附近嘅街,
大大話話有十幾間足浴店,都幾誇張,當中 ...
師兄

可唔可以講下足康堂你玩過邊個

阿君有冇玩過???

同埋可否講下同其他囡囡玩咩
咩相頭??????

係啦
我都試過比佢地R多D tips
果次268+150 (仲要我比280果268蚊,老闆娘話不如就咁啦,(即係唔找0

我第一次去足h又係加150..頂佢
因為比多50蚊先除bra..

唔好意思想問下樓主,上呢間足浴,係唔係walk in就ok
或者係要打電話book,另問其他所謂中女,ok嗎,
有d興趣我都想要間鋪地址/電話

引用:
原帖由 sexforgirl 於 2008-11-7 11:53 PM 發表 查看引用來源
我第一次去足h又係加150..頂佢
因為比多50蚊先除bra..
同我一樣呀

無啦啦駛多50蚊
荃灣真係平好多
或者近近地
油麻地足滿盈果d啦
不過足康堂個位方便ma

大約近邊個位架 ?

引用:
原帖由 henry182 於 2008-11-8 12:30 AM 發表 查看引用來源
唔好意思想問下樓主,上呢間足浴,係唔係walk in就ok
或者係要打電話book,另問其他所謂中女,ok嗎,
有d興趣我都想要間鋪地址/電話
我都係WALK IN上去!

中女望上去約廿到尾三十頭嗰隻!

地址電話請PM我,喺呢度唔方便!

引用:
原帖由 ywkywkywk 於 2008-11-7 11:37 PM 發表 查看引用來源

嘩師兄
出面梳化有細路仔坐@@?

感覺好怪
個o靚仔咪知佢老母響房入面幫其他男人打飛機囉
:smile_27:
上去嗰陣無,係走先見!
我估係師傅個仔啫,但可能亦未,
因為間嘢係越南妹主理,無理由有個本地靚仔!!
我另一個懷疑...
係有個越南妹其實係本地傭工,
湊完放學上嚟客串,或者探Friend!

引用:
原帖由 ywkywkywk 於 2008-11-7 11:41 PM 發表 查看引用來源
師兄
可唔可以講下足康堂你玩過邊個
阿君有冇玩過???
同埋可否講下同其他囡囡玩咩
咩相頭??????
係啦
我都試過比佢地R多D tips
果次268+150 (仲要我比280果268蚊,老闆娘話不如就咁啦,(即係唔 ...
唔喺呢個post講咁多足H堂,
ching可以喺開第二個post詳談!!
簡單嚟講,試過老闆娘Lily,兩個阿君,丹丹,麗君,Cat!
Lily開過大,阿君就差唔多開咗,但喺門口環保遊,互磨出嘢!

thanks your report

:smile_14: :smile_14: :smile_14: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆