上一頁下一頁
發新話題

試左cp富蠔

收藏  |  訂閱
85  7.3k

引用:
原帖由 kobe 於 2008-11-2 08:57 PM 發表 查看引用來源
護士妹幾時加鰦價呀,上次仲係 350 ,毛豆同主任助理係 400 喳.
房費 7 pm 前係 178 ,7 pm 後入場係 198.
想多女等 7:30  pm 轉班 ,上次睇成 50 人,
揀鰦個超 pink lin nurse ,冇偷懶.

師兄真係行家

講起又係
有個部長入黎話可以砌 400
護士服應是 350
我記錯左俾左400....慘 :smile_27:

平時我遇到好女女
都會獎勵五草
但呢條女唔值 :smile_39:

多謝報料:smile_30:

引用:
原帖由 sunfire 於 2008-11-2 01:09 AM 發表 查看引用來源

聽師兄講話賣廣告港紙 1 對 1 咁抵玩,一於同老友孖必上富蠔了解了解

初黎報到盲宗宗 去左 K 場果邊,結果都有仙人指路上SN

問下價錢先
房錢 178  港紙
女女 300, 350, 400 RMB  
1.  300與400冇分別
400除左係著護士服外,服務完全同300女一樣
唔明憑乜可以收多一張老毛
我個人甚至認為300普遍靚過400,我有D後悔做了試驗品
如果有下次一定以300女為目標

護士係收350

thanks!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 加騰鵰 於 2008-11-2 07:51 PM 發表 查看引用來源
我都去左...............真係唔得......女唔得...場唔得......服務唔得......
女唔得   呵呵呵!!!!!  23你試過未?

場唔得? 你真係去過?  400蚊現時著咩  :smile_04: :smile_04:     350 護士果個十字現時係咩顏色?

Thank you for sharing,may try it later

引用:
原帖由 kobe 於 2008-11-2 08:57 PM 發表 查看引用來源
護士妹幾時加咗價呀,上次仲係 350 ,毛豆同主任助理係 400 喳.
房費 7 pm 前係 178 ,7 pm 後入場係 198.
想多女等 7:30  pm 轉班 ,上次睇成 50 人,
揀咗個超 pink lin nurse ,冇偷懶.

所以我好懷疑樓主講既野!

Thx for sharing!!!

引用:
原帖由 sunfire 於 2008-11-2 01:09 AM 發表 查看引用來源

聽師兄講話賣廣告港紙 1 對 1 咁抵玩,一於同老友孖必上富蠔了解了解

初黎報到盲宗宗 去左 K 場果邊,結果都有仙人指路上SN

問下價錢先
房錢 178  港紙
女女 300, 350, 400 RMB  
樓主, 2個問題:
1. 有無啜腳指玩 :smile_44:
2. 有無+$100 見習生 :smile_40:

Thank for sharing!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆