上一頁下一頁
發新話題

紅顏知己可以上床嗎?

收藏  |  訂閱
99  12.5k

其實冇話上過床就做唔到知己既,
不過你要確保係"just sex only",
唔好因為咁而對自己另一半差左,
如果唔係到時得不償失呀

唔好啦..  各有家室.. 你得佢未必得.. 咪攪啦

引用:
原帖由 superlady1221 於 31/10/2008 02:24 PM 發表 查看引用來源

我目標係過萬:smile_47: :smile_47:
我目標係兩萬:smile_47: :smile_47:

最好唔好啦:smile_39:

引用:
原帖由 ccdas 於 2008-10-31 12:52 AM 發表 查看引用來源
我有位少年時識的女友,緣聚緣散,大家都各有家室了,近年重逢相聚,談得投契,好想和她上床,至終以前相親只到愛撫皆段,未嘗做愛便分開了!
我是否想得過多呀
得不到的, 回憶中的, 永遠都係最好
雖然好難說得手的可能性有幾高幾低
ccdas, 再進一步, 係一場賭博, 如果你計算過輸得起, 不妨一試
引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-10-31 03:34 PM 發表 查看引用來源
唔好啦..  各有家室.. 你得佢未必得.. 咪攪啦
摸清楚個底先至行動, 係安全的做法
不過, 一世人仲有幾多時間幾多機會估估下呢?

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-10-31 16:03 發表 查看引用來源

我目標係兩萬:smile_47: :smile_47:
你都快過我啦...:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 ccdas 於 2008-10-31 12:58 AM 發表 查看引用來源
我覺佢都好寂寞,老公經常返左大陸工作,好想慰藉下佢,但佢又好似>>>>
你想淫人妻子笑ho ho
拿!!!攪人老婆唔好啦~~~

打個比喻...如果你老婆比其他男人慰藉下
你感覺又如何~~~

紅顏知已確係地位特殊,佢又吾係你女人,又吾係sp,但又對你無所不談,包括性事,真係令人心思思有件事!:smile_46:

引用:
原帖由 coldman 於 2008-10-31 12:56 AM 發表 查看引用來源
如果你同佢做左, 之後一定唔可以再做紅顏知己
:smile_38: :smile_38: 有point

go ahead~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆