上一頁下一頁
發新話題

投資

收藏  |  訂閱
57  3.9k

引用:
原帖由 11709394 於 2008-10-30 10:38 PM 發表 查看引用來源
事實上有d囡囡真係聽教聽話... 只不過係欠缺話頭醒尾既技能... 可能有d野要解釋好多次至會明... 不過... 如果佢地真係有咁話頭醒尾既... 師兄就冇左存在價值... 所以囡囡都係蠢蠢地好... 師兄加油...
大陸d勞動階層
豈只女人
男人都係甘
真係一d common sense都無:smile_41:
我成日覺得佢地專登

引用:
原帖由 talivong 於 2008-10-31 12:47 AM 發表 查看引用來源
C兄是否 gochina 的 大大 ??
no
我晌香討無結交過任何網友

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2008-10-31 01:23 AM 發表 查看引用來源
係大陸同未成年少女做X,小心重判
是否回錯帖:smile_19:

引用:
原帖由 小豬精 於 2008-10-31 11:47 AM 發表 查看引用來源
C兄,你呢個好帖應該貼系主版啵,會多D C兄欣賞啵,你上次個個真系好.........................貼啵,今次故事性又好,圖又多,多謝C兄用心包膠!
香討版規一向嚴謹
我花左大量心機造帖
如果不幸被版主搬帖,改帖
我無癮程度會比一般人大好多的
所以我會從規導矩
同埋依家我無以前甘執著
一定要比好多好多人睇到我既作品
我出左帖
你地睇到
就係彼此既緣份

西田美沙, kit74, aand031, roy_roy804, 格萊爾, wataru, happyberry2006, anthonyyuen, bigd6247,
鐘國人, zzzdingo, ox9, cherry8788, coollla, tomboy22, s.shum, ykk090, tomboy, szesze1025,
ggggkin, yylaser, kwongdog, lau1978, hong17c2000, chuiming, rayng881, 苦男仔, barrylhm, kamchoi

thx all

好有心機寫既report,支持下先

引用:
原帖由 聖利aaron 於 2008-11-3 09:10 AM 發表 查看引用來源
3唔識7
數目應該不大吧:smile_40:
睇你意思果條寄生蟲都好無賴囉!
5位數囉
寄生蟲果時真係好意思到借完就即刻去遊山玩水
返黎仲好意思上網寫包膠
x佢果陣就話自己係傑青打算點點點點發展佢偉大事業
結果都係除咗上網吹水之外剩係識咬老軟
到依家兩年未還錢, 我個朋友就慘, 不過佢又係好心做壞事果種,
養粗條pk個膽等佢繼續係討論區四出搵水魚昆錢害人
各位諗下真係幾皮野都問個三唔識七網友借, 呢亭寄生蟲仲有無人當佢親人或者朋友 :smile_13:
所以我特登係度提醒各位師兄 小心錢財 :smile_34:

VERY GOOD!!! THANKS:smile_30:

睇完要推:smile_38:

好睇,好過隱,好有趣,支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆