上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009

收藏  |  訂閱
749  7.5k

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-24 06:45 PM 發表 查看引用來源

你話想識我,甘我就緊係乞人憎到好出名啦,

諗諗下我都係學人出個分身玩下野先
扮下傻仔,叫咩名好呢,吊d咩好呢:smile_39:  
睇黎我都要開個分身做保險 :smile_39:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-24 06:15 PM 發表 查看引用來源
慶祝 2009 年來臨及淡水滅鼠行動成功, 超級party又黎啦!

日期 : 2008年12月31日

時間 : 24:00

人數 : 不限

地點 : 羅湖區某大娛樂場所

報名方法 : 唔駛pm, 路過當報名!

報左名唔到一個月 no  ...
請師兄點報名架?

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-24 06:46 PM 發表 查看引用來源

我都好想join你地飯堂一齊食飯呀! 不過未夠分入唔到去!:smile_13: :smile_13:  
聽日得架啦...

飯堂大門常開

歡迎一切正常(非扮大佬)人士

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-10-24 06:47 PM 發表 查看引用來源

開定個pccw321啦! 咁我地會好易認番你! :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-10-24 06:47 PM 發表 查看引用來源

呢位師兄你係咁講我呢:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 (分身) 於 2008-10-24 06:48 PM 發表 查看引用來源

請師兄點報名架?
都話左路過當報名! 你已經上左名啦! :smile_30:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-24 06:49 PM 發表 查看引用來源

聽日得架啦...

飯堂大門常開

歡迎一切正常(非扮大佬)人士
你認為我聽日就吹到500分架啦! 咁睇得起我呀? :smile_27:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-24 06:43 PM 發表 查看引用來源

佢可能都係關心大家姐! :smile_13: :smile_13:  
D個 POST今晚會唔會過 50 版 呢 ...
財財 頂得住嗎 ...

引用:

不如改名叫:吊唔吊都要剪頭髮

引用:
原帖由 (分身) 於 2008-10-24 06:49 PM 發表 查看引用來源

呢位師兄你係咁講我呢:smile_13: :smile_13:
你個名又確實係叫分身喎! :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆