上一頁下一頁
發新話題

睇完141之後會去既機會大唔大?

收藏  |  訂閱
50  9.2k

引用:
原帖由 donsonlam 於 2008-10-25 01:43 PM 發表 查看引用來源
如果兩夫妻做到互不信任,  見個老公睇下 141 又怕佢會去滾,   咁你地已經係好有問題啦 ..........

問題唔係你老公有冇去滾, 而係你竟然唔信任你老公, 仲要響度出呢d無謂 post , 問d三唔識七的網友意見,  如果我 ...
師兄我覺得2睇:smile_13:可能大家位置唔同,我諗無女人like自己果個男人睇141網:smile_39:av另計啦因為我都會睇:smile_44:
信任唔係無但都要防範嗎:smile_13:另外你話仲要響度出呢d無謂 post我都唔想架唔通問fd or屋企人???我開唔到口呀:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-10-25 03:22 PM 發表 查看引用來源
我諗佢有可能睇唔啱女或價錢唔啱, 所以唔去住, 到夜晚先攪你, 如果佢未去過141, 就會猶豫不決, 諗好耐, 唔知上面危唔危險?有冇差人掃場?諗唔掂就唔去住, 到夜晚又搵你出火, 我覺得如果要増加性趣, ...
師兄,你分析得好中肯:smile_40:
我大約係咁諗,141我都有上去睇我都覺得無啦啦係唔會上呢d網,唉,講到底我都無咩可以証明佢有無去,除非當場足到佢姐:smile_45::smile_45:
如果要做到咁我都無話可說只會自己辛苦:smile_39::smile_39:,佢袋住一樓一廣告係好多年前既事了,唉........男人咁like一樓一:smile_45:等我都客寸去做,睇下d男人因咩事咁like去:smile_22:

十個男人有7個刀貪新鮮&好奇,:smile_47: 如果唔係一係就白痴一係就傻,:smile_40: 最緊要唔好沉船,識返屋企:smile_38: 有時男人在外面,在工作上有壓力想尹第三者K數或減壓:smile_39: 可能對你唔公平 但係男人就係咁:smile_34:

引用:
原帖由 man196788 於 2008-10-25 09:05 PM 發表 查看引用來源
十個男人有7個刀貪新鮮&好奇,:smile_47: 如果唔係一係就白痴一係就傻,:smile_40: 最緊要唔好沉船,識返屋企:smile_38: 有時男人在外面,在工作上有壓力想尹第三者K數或減壓:smile_39: 可能對你唔公平 但係男人就係咁 ...
唉....................................:smile_39:
我眼見真係十個男人有7個刀貪新鮮&好奇,好多都識返屋企既,玩到走左既只係小數:smile_39:
係,對我來講真係無公平呢支歌仔:smile_45:我心底裹都想貪新鮮&好奇,不過都係想吓姐:smile_39::smile_39:

好多謝呢板咁多師兄既意見及安慰~~感激:smile_40::smile_40::smile_40:祝各位性生活愉快:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 小天使魔鬼 於 2008-10-24 05:21 PM 發表 查看引用來源
各位師兄們我想問問大家睇完141d囡囡介紹之後,會上去既機會大唔大????
我發現隻佬睇左2個星期141網:smile_13: :smile_13:佢 睇左幾個地區囡囡介紹及地扯圖片:smile_39:
佢死都話無上過去,係自己8掛係網上開來睇:s ...
161~141~都是個D女,睇女相靚我都會去睇下:smile_13:
你睇更D條佬啦

引用:
原帖由 88yes 於 2008-10-24 05:29 PM 發表 查看引用來源
睇左好想去丫
Me too!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 小天使魔鬼 於 2008-10-24 05:21 PM 發表 查看引用來源
各位師兄們我想問問大家睇完141d囡囡介紹之後,會上去既機會大唔大????
我發現隻佬睇左2個星期141網:smile_13: :smile_13:佢 睇左幾個地區囡囡介紹及地扯圖片:smile_39:
佢死都話無上過去,係自己8掛係網上開來睇:s ...
更係去啦,d女正到爆呀...................

師妹,吾好咁驚,我都看過141但無去過.不過,你不如同你條佬攪多D情趣,性感內衣呀,野戰呀,出國旅遊呀,咁會好D呀.

多謝報告:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆