上一頁下一頁
發新話題

爆房被同事撞正

收藏  |  訂閱
81  16.4k

講乜都無用, 你自己要去爆房, 就要作出最壞打算嫁啦!

包括俾人見到, 俾男仔/老公見到.. 如果打真軍, 重有機會中招添!

咪話我黑心, 有D事做左出黎, 就要有承擔..

我好能想同護士爆房呀!!!

引用:
原帖由 GraceYuen 於 2008-10-24 03:40 PM 發表 查看引用來源
琴晚飲多兩杯就同個唔係太熟嘅男仔爆房, 點知道落到樓下被個阿姐見到.. 被阿姐見到隨時成個department都知道所以好驚, 會被人以為我係唔三唔四嘅護士..
今日中午去飯堂食lunch感覺上好似被人指指點點咁 ...
:smile_38: 去爆房俾阿姐見到妳都唔預埋佢一齊玩,人地緊系話鳩妳啦:smile_45:

係你自己作賊虛啫...

吊過C9有無師兄分享下

我就幾年前識左件,初期響工作上有來往,後來有FEEL佢俾我吊埋,最過癮就係無問我有無套,好似完全唔識,我心想唔係咁鎰我呀,當時梗係扮傻仔,插左入去至算,打真軍完全唔同feel,一個字正,自己插插下都驚有手尾插梗時問佢,佢都有用環,唔知係咪心理關係,覺得啲c9特別好水,吊都吊得耐啲

引用:
原帖由 aadaa 於 2008-10-25 12:55 AM 發表 查看引用來源
我就幾年前識左件,初期響工作上有來往,後來有FEEL佢俾我吊埋,最過癮就係無問我有無套,好似完全唔識,我心想唔係咁鎰我呀,當時梗係扮傻仔,插左入去至算,打真軍完全唔同feel,一個字正,自己插插下都驚有手尾插梗時問佢,佢 ...
我都試過
不過之後係驚有冇性病
驚左成個月
好麻煩

去爆房之嘛,屋企無地方咪要去爆房囉
我都想同你爆房~~~~haha~~

that's so normal to have sex. just different places. what so supprise?!?!

引用:
原帖由 GraceYuen 於 2008-10-24 15:40 發表 查看引用來源
琴晚飲多兩杯就同個唔係太熟嘅男仔爆房, 點知道落到樓下被個阿姐見到.. 被阿姐見到隨時成個department都知道所以好驚, 會被人以為我係唔三唔四嘅護士..
今日中午去飯堂食lunch感覺上好似被人指指點點咁 ...
咁有需要就要做架啦.. 好正常唧..
咪鬼理佢啦.. :smile_34:

爆房唔得既咩...你阿姐都唔知個男仔同你唔熟啦....冇地方咪爆房囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆